Prisme Libre Prep & Set Mist - primer en settingspray

50,-2023-02-06T19:21:34.219Z50
GivenchyGivenchy Prisme Libre Prep & Set Mist - primer en settingspray335309012900070
Maat70 ml
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

MOEITELOOS AANBRENGEN MET MAXIMALE RESULTATEN.
De luchtige, lichte en mistige textuur geeft een gevoel dat net zo comfortabel is als huidverzorging en smelt onmiddellijk samen met een frisse, gewichtloze finish die de huid laat ademen. Na het aanbrengen zakt de nevel gelijkmatig over het gezicht, verfraait de teint met een natuurlijk effect en fixeert de make-up op een comfortabele manier.

KRACHTIGE FORMULE
Met 80% natuurlijke ingrediënten in een 100% huidverzorgingsformule, zorgt de actieve combinatie voor een frisse, comfortabele en stralende huid. SPF 45 PA++++ beschermt tegen schadelijk zonlicht. Rambutan-extract geeft energie voor een gezonde huid en houdt het vocht vast voor 24-uurs hydratatie. Kersenbloesemextract heeft een antioxiderende werking voor meer helderheid en een 24-uurs glans.

ON-THE-GO COUTUREVERPAKKING
In overeenstemming met het Prisme Libre-DNA, is Prisme Libre Prep & Set Glow Mist omhuld in een luxe couture-verpakking met een moderne esthetiek. De parelmoerroze kleur van de fles weerspiegelt de stralende finish van de mist. Ontworpen in een praktisch, 70ml-formaat, kan de nieuwe primer en settingspray overal mee naartoe worden genomen om de hele dag door bij te werken.

MILIEUVERANTWOORDELIJK
De verpakking is niet alleen prachtig ontworpen, maar ook milieuvriendelijk, met een dop van 30% gerecycled plastic en een fles van 100% gerecycled aluminium.

Gebruikstips:
- Schudden voor gebruik en spray 30 cm van het gezicht met gesloten ogen voor een gelijkmatige applicatie en bescherming
PRIME:
- Breng aan vóór de make-up om de huid voor te bereiden door een sluier van beschermende glans en hydratatie toe te voegen
SET:
- Verleng make-up hold door de hele dag te beschermen met een pure glowfinish
REFRESH:
Werk make-up gedurende de dag bij en transformeert naar een onmiddellijke gezonde gloed

WE OMARMEN HET LICHT
De Prisme Libre-collectie is een complete gezichtsroutine voor een perfect stralende teint. Gebruik Prisme Libre Prep & Set GlowMist als de eerste en laatste stap in je make-up routine om de dag goed te beginnen
- Fixeer, bescherm en bereid de huid voor met de nieuwe Prisme Libre Mist
- Egaliseer met Prisme Libre Skin Caring Glow of Matte Foundation
- Set de basis met het iconische Prisme Libre Loose Powder
- Geef de teint een frisse kleur met de Prisme Libre Blush
- Verleng de make-up hold en verfris de teint met de nieuwe Prisme Libre Mist

Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Givenchy50,-

Prisme Libre Prep & Set Mist - primer en settingspray