Prisme Libre Pressed Powder - poeder

55,502023-02-07T19:10:32.177Z55.5
GivenchyGivenchy Prisme Libre Pressed Powder - poeder208209007100000

KleurN05

N05
Online nog 1 beschikbaar
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Maak kennis met Givenchy Prisme Libre Pressed Powder, de matterende 4-kleuren compacte poeder dat make-up de hele dag door behoudt en beschermt. Deze innovatieve gezichtspoeder combineert een 24 uur durende matte look* met 12-uurs correctie* en een essentieel make-up product voor een feilloze, glansvrije teint die lang meegaat, zelfs bij het dragen van een masker.** Overtollig talg en vochtigheid wordt geabsorbeerd, oneffenheden worden vervaagd en poriën worden de hele dag gladgestreken voor een lichtgevende matte finish. Verkrijgbaar in zes harmonieën om de natuurlijke teint te verbeteren, is deze poeder ideaal voor een lichte tot medium dekking. Doordrenkt met eiwitextract en vitamine E, behoudt de verzorgende formule de hydratatie gedurende 24 uur*, voor een gevoel van comfort de hele dag. Het handige compacte poederformaat wordt geleverd met een ingebouwde borstel en spiegel, voor touch-ups on the go. Bedrukt met het zilveren Givenchy-logo en een top van kunstleer, is het een pocket-sized couturestuk.

*Instrumentele test uitgevoerd op 25 vrijwilligers ** Make-upresultaten blijven tevredenstellend, zelfs na het dragen van een masker

Gebruikstips: breng de compacte poeder aan om te matteren of gebruik het als finishing touch na de Prisme Libre Skin-Caring Glow foundation om de make-up te fixeren voor de ultieme matte en stralende teint.

Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Givenchy55,50

Prisme Libre Pressed Powder - poeder