Skin perfecto Lotion - primer

46,222022-11-28T08:31:09.171Z46.22
GivenchyGivenchy Skin perfecto Lotion - primer335309005900000
Maat200 ml
Online nog 1 beschikbaar
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Givenchy’s unieke Skin Perfecto Lotion met ‘Vitamin Blend Complex’, biedt deze jouw huid een zachte peeling dankzij zacht herstellende AHA, voor een herstellende, hydraterende en voorbereidende werking. Geconfronteerd met veroudering, vervuiling en een snelle levensstijl, wordt de huid dagelijks blootgesteld aan agressie. Ze verliest haar optimale vermogen om energie te produceren, ziet er dof en vermoeid uit en is vatbaarder voor vroegtijdige veroudering. Dankzij Skin Perfecto Lotion wordt jouw huid onmiddellijk doordrenkt met vocht en is zichtbaar gladder, frisser en egaler. De huid is perfect voorbereid om de volgende stappen van de Skin Perfecto routine te ondergaan. Dag na dag wordt de huidtextuur verbeterd en wordt de teint verlicht met een gezonde gloed, voor een levendig en langdurig jeugdig uiterlijk.

*Hydratatie door corneometrie, 11 proefpersonen, na 24u
** in vitro tests op roze peper Sensorialiteit; Prikkel al jouw zintuigen met de Skin Perfecto huidverzorgingservaring. De verfrissende waterige textuur van Skin Glow Priming Lotion geeft jouw huid onmiddellijk nieuwe energie. Adem de delicate en opwekkende geur in voor een aangename energieboost en een onmiddellijk verfrissend gevoel. Technologie; In het hart van de huidcel bevindt zich de mitochondriën: de echte batterij van de huidenergie. Door huidveroudering en agressies van buitenaf neemt het vermogen van de mitochondriën af, waardoor de huid er niet stralend uitziet. Dankzij roze peper, aanwezig in het nieuwe Vitamin Blend Complex, wordt de werking van de huid versterkt. En wordt er een boost van energie gegeven aan de huid van binnenuit* om de huid haar natuurlijke gezonde glans terug te geven.

*In vitro getest op roze peper"

Gebruikstips:
- Begin met één tot twee pompjes van de lotion in de palm van jouw hand of op een wattenschijfje voor een exfoliërend effect
- Breng de lotion rechtstreeks op de huid aan met zachte klopbewegingen en lichte druk met de vingertoppen

Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Givenchy46,22

Skin perfecto Lotion - primer