SustainableDuurzamer

Grande Cosmetics

GrandeBrow wenkbrauwserum

39,-2022-12-06T14:25:10.571Z39
Grande CosmeticsGrande Cosmetics GrandeBrow wenkbrauwserum119209269500015
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Het GrandeBrow wenkbrauwserum bevat een mix van vitamines, antioxidanten en aminozuren en zorgt voor natuurlijk vollere wenkbrauwen in 6 tot 8 weken, met een volledig resultaat in 4 maanden. Het wenkbrauwserum verzorgt de wenkbrauwhaartjes voor een gezonde en jeugdige oogopslag. Het is geschikt om de gezondheid van dunne of dunner wordende wenkbrauwen, misvormde of te veel geëpileerde wenkbrauwen, te verbeteren. Gemakkelijk, veilig en effectief. Het GrandeBrows wenkbrauwserum is getest en goedgekeurd door oogartsen.

Wenkbrauwserum werkt gemakkelijk en effectief voor voller ogende wenkbrauwen. 
Getest & goedgekeurd door oogartsen
Geschikt voor 6 weken bij dagelijks gebruik

Gebruikstips:
1. Na het reinigen van je gezicht kun je het GrandeLash wenkbrauwserum aanbrengen op schone en droge wenkbrauwen. Breng naar wens aan op de gehele wenkbrauw of alleen op dunner wordende plekken. 
2. Laat het serum 1 tot 2 minuten drogen.
3. Gebruik GrandeBrow eenmaal daags, bij voorkeur in de avond, voor het slapen.

Beauty Tips
- Afhankelijk van de voorkeur, kun je het GrandeBrow wenkbrauwserum aanbrengen op de gehele wenkbrauw of enkel op dunner wordende plekjes.
- Een veeg is voldoende voor de applicatie op beide wenkbrauwen. Het is niet nodig om meer product aan te brengen, of het product meerdere keren per dag aan te brengen. 
- Gebruik het GrandeBrow wenkbrauwserum gedurende 4 maanden dagelijks. Nadat het gewenste resultaat is behaald, kunt je het wenkbrauwserum om de dag aanbrengen om het resultaat te behouden.
- GrandeBrow vereist voortdurend gebruik om de behaalde resultaten te kunnen behouden.
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Grande Cosmetics39,-

GrandeBrow wenkbrauwserum