Cadeautip
SustainableDuurzamer

Grande Cosmetics

GrandeLASH-MD wimperserum

Vanaf 70,-2022-12-06T07:57:16.397Z70
Grande CosmeticsGrande Cosmetics GrandeLASH-MD wimperserum119209091300000
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Welkom mooie oogopslag! Het GrandeLash wimperserum bevat een unieke mix van vitamines, antioxidanten en aminozuren en zorgt voor natuurlijk langer en voller ogende wimpers in slechts 4 tot 6 weken, met een volledig resultaat in 3 maanden.

Het wimperserum helpt korte en dunner wordende wimpers te verbeteren en is ook ideaal om het uiterlijk van broze en beschadigde wimpers te herstellen. Het product is gemakkelijk in gebruik en werkt veilig en effectief.

Het GrandeLash serum voor de wimpers is getest en goedgekeurd door oogartsen en kan bovendien veilig gebruikt worden in combinatie met contactlenzen, wimperextensions en wimperverf.

Gebruikstips:
- Na het reinigen van je gezicht en ogen, kun je het GrandeLash wimperserum aanbrengen op schone en droge wimpers
- Breng een dun lijntje van het wimperserum aan bij de wimperaanzet van de bovenste wimperrand
- Laat het serum na het aanbrengen 1 tot 2 minuten drogen

Beautytips: 
- Breng het GrandeLash wimperserum aan op de wimperaanzet (de huid vlakbij de wimperhaartjes), niet op de wimperhaartjes zelf
- Een veeg is voldoende voor de applicatie op beide ogen. Het is niet nodig om meer product aan te brengen, of het product meerdere keren per dag aan te brengen
- Gebruik het GrandeLash wimperserum 3 maanden dagelijks. Nadat het gewenste resultaat is behaald, kun je het wimperserum om de dag aanbrengen om het resultaat te behouden

Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Grande Cosmetics70,-

GrandeLASH-MD wimperserum