Exclusief

Gucci Beauty

Baume à Lèvres - lipbalsem

51,-
GucciGucci Baume à Lèvres - lipbalsem284709006900000

Kleur2 No more orchids

2 No more orchids
Online nog 1 beschikbaar
Gucci Baume à Lèvres is een must-have lippenstift balsem. Het geeft de make-up look een verzorgende en heldere glanzende finish. 

Gucci Baume à Lèvres versterkt de natuurlijke zachtheid en textuur van de lippen. De lippenbalsems geven een gloed van kleur met drie tinten en een transparante formule. De crèmeachtige textuur, verrijkt met oliën, maakt de lippen glad en zacht en laat een extra aangenaam gevoel achter.  
De rijke en smeltende formule plakt niet en is vochtinbrengend. De lippen voelen gehydrateerd aan. 
Dermatologisch getest. 

Hoe te gebruiken?
Breng de lippenstift balsem aan met de scherpe rand van de lipstick om de lippen te contouren. Kan ook als blush op de wangen en ogen worden aangebracht.

Het design

De Gucci lipstick is geïnspireerd op vintage make-up verpakkingen. Baume à Lèvres zit in een turkoois gekleurde huls, een tint van blauw en groen die speciaal door Alessandro Michele zijn gekozen.

 

 

 

Gucci Baume à Lèvres is een must-have product tussen make-up en verzorging met een heldere glanzende finish. De rijke en smeltende formule plakt niet en is vochtinbrengend. De lippen voelen gehydrateerd aan. De crèmeachtige textuur, verrijkt met oliën, maakt de lippen glad en zacht en laat een extra aangenaam gevoel achter. Bestaat in 3 tinten en 1 transparante kleur met een glanzende finish. Dermatologisch getest.

Gucci51,-

Baume à Lèvres - lipbalsem