Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Gucci Beauty

Het exclusieve designerlabel Gucci Beauty staat bekend om haar toonaangevende beautycollecties. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid aanbod van Gucci Beauty voor dames en heren: met onder andere prachtige lipsticks en geuren.
  • Home
  • arrow-small__rightGucci Beauty

Gucci Beauty

53 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
53 artikelen

Gucci beauty bij de Bijenkorf

Het Gucci beauty-assortiment bestaat bij de Bijenkorf uit klassieke beautyproducten die onmisbaar zijn voor iedere cosmeticaliefhebber. Veel items uit de Gucci beauty-collectie zijn daarbij geïnspireerd op Chinese rituelen. Zo zijn ze niet alleen voorzien van Chinese dessins, ook bevatten ze ingrediënten die veel worden gebruikt bij beauty-rituelen in China, zoals Benzoë, tonkaboon en vanille. Daardoor zien de items er niet alleen mooi uit, ze ruiken ook nog eens heerlijk.

Gucci Beauty voor dames en heren

Zowel dames als heren kunnen terecht voor Gucci beauty-producten terecht bij de Bijenkorf. Zo is het assortiment voorzien van Gucci geuren voor heren en Gucci geuren voor dames. De unieke geuren in de eau de parfums, acque profumate en geparfumeerde oliën kunnen gepersonaliseerd en getransformeerd worden wanneer ze in laagjes gecombineerd worden. Daarbij geeft een Cipres-extract gecombineerd met Bergamot en Roos geeft een fris facet aan de parfums. Daarnaast vind je een groot aanbod aan lipsticks van Gucci voor dames: met lipsticks in prachtige kleuren als zand, koraalroze en bordeauxrood.