Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Flora Collectie Palette Beauté Des Yeux Gorgeous Flora - oogschaduw palette

169,60
GucciGucci Flora Collectie Palette Beauté Des Yeux Gorgeous Flora - oogschaduw palette284709029100000
Online nog 1 beschikbaar
Palette Beauté Des Yeux Gorgeous Flora bevat 12 satijnen, matte en metallic tinten, in een uitgebreide kleurenreeks. De oogschaduw zit in een limited edition verpakking met het kenmerkende Gucci Beauty Flora-patroon.

Gucci Beauty’s Limited Edition Flora-collectie.
Het nieuwe oogschaduwpalet Beauté Des Yeux Gorgeous Flora bevat 12 dromerige roze, blauwe en neutrale tinten, geïnspireerd op de Flora parfum. Het palet zit in een limited edition Gucci collectible-doosje versierd met het bloemrijke Flora-patroon van Gucci.

Dit make-up oogschaduwpalet biedt drie mengbare texturen, waaronder drie satijnen, drie metallic en zes matte oogschaduws. Deze zijn gecreëerd om gecombineerd en in laagjes aangebracht te worden in speelse combinaties met langhoudende kleur. 

Het luxueuze roze make-up oogschaduwpalet heeft een kostbare gouden rand. Het is een echt collector's item in de kenmerkende stijl van Gucci. Dankzij de verwijderbare tray kan het palet, nadat de kleuren opgebruikt zijn, ook worden gebruikt als zogenaamde ´keepsake box´ of als juwelendoosje. 

Geïnspireerd door de vrolijke Flora Fantasy bieden de 12 oogschaduws van Gucci Beauty eindeloze creatieve combinaties. Sommige kleurrijke oogschaduwkleuren, die zowel met de vinger als met een kwastje aan te brengen zijn, kunnen ook op het gezicht worden gebruikt worden. 

1. Fiery Orange - metallic (brons)
2. Bright Coral – mat (perzikachtig roze)
3. Silver Sky - satijn (lichtblauw)
4. Precious Brown - mat (donkerbruin)
5. Fantastic Violet - metallic (paarsblauw)
6. Solar Fire - mat (oker) 
7. Mauve Jasmine - mat (licht-mauve)
8. Magical Amethyste - satijn (aubergine)
9. Sand Shell - mat (taupe)
10. Gorgeous Turquoise - metallic (turkoois) 
11. Sweet Hazel - mat (middenbruin)
12. Delicate Blush - satijn (lichtroze)

Het Gucci Beauty palet is ook duurzaam dankzij de hervulbare tray. Deze is uitneembaar, zodat het Gucci oogschaduwpalet bijgevuld kan worden zodra de oogschaduw op is. Indien je in het bezit bent van de vorige Palette Beauté des Yeux Floral en je graag eens wilt afwisselen met andere oogschaduwkleuren, dan kun je deze hervulbare tray in het doosje gebruiken.

Gebruikstips:
Het oogschaduwpalet Gucci Beauty Palette Beauté Des Yeux Gorgeous Flora biedt eindeloze mogelijkheden om je creativiteit volledig tot bloei te laten komen. Hier volgen drie mogelijke kleurencombinaties op basis van de 12 tinten om mee te experimenteren:

- Flora Sky Blue Look: 
1 Breng een veegje Sand Shell van het Gucci Palette Beauté Des Yeux Flora aan over het binnenste deel van het bovenste ooglid. Vervaag de kleur tot in de wenkbrauw met een medium fluffy kwastje.
2 Breng met zacht vegende bewegingen de Gucci Solar Fire naar de buitenkant van het oog aan, helemaal tot aan de wenkbrauw.
3 Brenge met een smudge brush voor oogschaduw Gucci Sweet Hazel aan op de buitenkant van het ooglid. Blijf daarbij dicht bij de wimperlijn om de wimpers voller en gedefinieerder te doen lijken. 
4 Veeg Bright Coral langs de onderste wimperlijn en naar buiten toe om een zachte warmte te creëren op het onderste ooglid. 
5 Veeg Gucci Silver Sky langs de binnenste arcadeboog van het oog met een plat, medium kwastje. Vervaag de kleur richting het midden van het ooglid voor een naadloze overgang in de kleur Solar Fire.
6 Rond de Gucci ooglook af met jouw favoriete Gucci eyeliner pencil.

- Flora Turquoise Look: 
1 Breng een veegje  Gucci Gorgeous Turquoise van het Gucci Palette Beauté Des Yeux Flora make-up oogschaduwpalet aan over de gehele oogleden met een plat kwastje. Vervaag de kleur door de plooi met een medium fluffy kwastje door ruitenwisserachtige bewegingen te maken om de kleur te verspreiden. 
2 Veeg Gucci Gorgeous Turquoise langs het bovenste en onderste ooglid,  waarbij je cirkelvormige bewegingen maakt om de binnenste ooghoek. Werk met de kleur naar beneden toe om deze te verbinden.
3 Breng Gucci Fantastic Violet in lagen aan langs de plooi met een medium fluffy kwastje. Let er hierbij op dat je de randen verzacht in de richting van je wenkbrauw.
4 Breng Gucci Fiery Orange dunnetjes aan op de wenkbrauw met een klein fluffy kwastje voor lichte highlights.
5 Rond de look af met je favoriete Gucci eye mascara.

- Precious Brown look : 
1 Breng met en plat kwastje een veegje Gucci Solar Fire van het Gucci Palette Beauté Des Yeux Flora aan over het binnenste deel van het bovenste ooglid. Vervaag de kleur tot in je wenkbrauw. 
2 Breng met zacht vegende bewegingen de Gucci Sweet Hazel naar de buitenkant van het oog aan, helemaal tot aan de wenkbrauw. Breng onder de onderste wimperlijn een kleine hoeveelheid van de tint aan.
3 Breng lichtjes naar buiten vegend Gucci Precious brown aan op de bovenste wimperlijn om de ogen te laten opvallen. Om de look te verdiepen kun je deze tint ook gebruiken om de onderste wimperlijn te benadrukken. Breng  het product daartoe aan op de basis van de waterlijn.
4 Tik wat Delicate Blush in het midden van het bovenste ooglid en de binnenste ooghoeken met een medium plat kwastje voor een zacht highlight-effect.
5 Maak de look compleet met het iconische Flora-parfum.

Gucci169,60

Flora Collectie Palette Beauté Des Yeux Gorgeous Flora - oogschaduw palette