Gucci Guilty Parfum For Him Eau de Parfum

Vanaf 97,502023-01-31T20:14:45.216Z97.5
GucciGucci Gucci Guilty Parfum For Him Eau de Parfum211809010300004
Het #ForeverGuilty universum zet aan tot navolging van ongrijpbare passie, aangewakkerd door het Gucci Guilty Parfum for Him. Deze nieuwe invulling van Gucci Guilty For Him tilt de intensiteit van het klassieke parfum naar een hoger niveau. Een geur die verbondenheid tussen geliefden cultiveert en aanspoort om elkaar vrijuit lief te hebben — los van sociaal-maatschappelijke normen en waarden.

Gucci Guilty Parfum For Him is een houtachtige, aromatische geur waarin de essentie van de parfumcollectie Gucci Guilty For Him tot uiting komt. Gucci Guilty Parfum For Him onthult een nieuw en intens perspectief op mannelijkheid met een lichtere, mildere en eigentijdse twist van Franse lavendel en verkwikkende citroen in perfecte harmonie met warme jeneverbes.

De essentie van Gucci Guilty For Him wordt vanuit de kern versterkt met amberachtig cistus en bloemnoten van oranjebloesem met een kruidig vleugje nootmuskaat. De mysterieuze verfijndheid van patchoeli wordt verder aangevuld met een aanhoudende geurbeleving van hout- en muskusachtige noten.
Gucci97,50

Gucci Guilty Parfum For Him Eau de Parfum