Gucci Beauty

Mascara L'Obscur

46,-
GucciGucci Mascara L'Obscur284709010600000

KleurZwart

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat6,5 ml
Maat6,5 ml

De Gucci Beauty Macara L’Obscur, is een opbouwbare mascara, gemaakt met de ultieme formule om voor iedereen een passende look te creëren.

Eigenschappen: 
- Verlengend en volumegevende, rijke en romige formule en een intense zwarte kleur.
- Krult en lift de wimpers en geeft een uitgewaaierd effect.
- Vlekt, korrelt en geeft niet af als het eenmaal droog is.
- Lang dragende finish tot 12 uur.

Ontwerp
Met een naam die al aangeeft dat er een link is tussen charme en mysterie, is Gucci Mascara L’Obscur een zeer gewild beauty object. De verpakking, gedetailleerd en elegant, bestaat uit een pastel roze huls en goudkleurig metalen dop met verticale inkepingen. Heeft een precies borstelpuntje dat perfect ontworpen is om zelfs de kleinste wimpertjes in de hoekjes van zowel de boven- als onderwimpers mee te nemen. Een flexibel borsteltje van elastomeer zorgt dat de mascara gemakkelijk aan te brengen is. Het krijgt ieder haartje omhoog, separeert en maakt ze langer met panoramische precisie.

Gebruikstips:
- Klassieke look: Breng de Gucci mascara aan door het borsteltje horizontaal met opwaartse bewegingen in de wimpers te borstelen. Dit zorgt ervoor dat de wimpertjes mooi gesepareerd worden aan de aanzet en subtiel uitwaaieren.
- Statement look: Breng de Gucci mascara aan door het borsteltje verticaal met opwaartse bewegingen in de wimpers te borstelen. Dit geeft een gewaagd en een punkachtig effect.