Poudre de Beauté Eclat Soleil - poeder

63,-
GucciGucci Poudre de Beauté Eclat Soleil - poeder284709014600000

Kleur04

04
Online nog 3 beschikbaar

Poudre De Beauté Éclat Soleil is ontworpen om een stralende afwerking en een natuurlijke glans te creëren. Deze zijdezachte, comfortabele formule verenigt de teint in één beweging en zorgt voor een warme, gezond uitziende gloed. Het is gemakkelijk aan te brengen en te blenden, de natuurlijke kleurresultaten zijn direct zichtbaar, bieden de hele dag door comfort en zorgen voor een langdurige look. Fijne lijntjes en poriën vervagen, de teint ziet er natuurlijk geperfectioneerd uit en geeft vorm aan het gezicht.  

De formule en de applicatie 
De dunne formule met een zijdezachtige textuur voelt crèmeachtig aan en is licht en gemakkelijk aan te brengen. De luchtige formule is opbouwbaar en voelt de hele dag comfortabel aan, oneffenheden worden weggewerkt en de formule blendt moeiteloos. Deze verenigende poeder, die de hele dag een gezonde gloed creëert, laat de huid soepel aanvoelen en heeft een lichte, aangename geur die de drager in zijn of haar verbeelding meeneemt. De formule bevat geen talk, is dermatologisch getest en is verrijkt met hyaluronzuur en shea butter.

Het ontwerp en het assortiment
Poudre De Beauté Éclat Soleil is verkrijgbaar in verschillende tinten en is omhuld door een compacte aqua-blauw en goudkleurig doosje, compleet met een applicator. Ontworpen om bijgevuld te worden, een kostbaar en duurzaam symbool voor duurzame schoonheid.

Gucci63,-

Poudre de Beauté Eclat Soleil - poeder