Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Rouge à Lèvres Liquide Mat Soft Matte Liquid Lipstick

51,-
GucciGucci Rouge à Lèvres Liquide Mat Soft Matte Liquid Lipstick284709013502000

Kleur124 Emily brown

124 Emily brown
Maat6,5 ml
Online nog enkele items beschikbaar
Voor hypnotiserende lippen: Gucci Beauty Rouge à Lèvres Liquide Mat is een lipstick met een crème-textuur die zich transformeert tot poeder en met een zachte matte finish die niet afgeeft. 
Rouge à Lèvres Liquide Mat is verkrijgbaar in een ruim aanbod kleuren, van natuurlijk rozenhout en oranje tot roze, rood en pruimkleurig. Vind de perfecte tint onder de rijke kleuren, voor huidtinten met warme en koele ondertonen.

Rouge à Lèvres Liquide Mat is samengesteld met comfort en verzorging in gedachten en is daarom verrijkt met zwarterozenolie om de lippen bij het aanbrengen te verzachten. 
De kleur kan in laagjes worden aangebracht en transformeert zich van een crème-achtige vloeistof tot een poederachtige matte textuur, voor prachtige gladde lippen die vederlicht aanvoelen. Loopt niet uit en geeft niet af. 

Rouge à Lèvres Liquide Mat is gehuld in een lange vintage houder met gouden dop en letters, en een matte finish waardoor de kleur binnenin zichtbaar is. 

'94%* van de vrouwen vindt dat de formule vederlicht aanvoelt op de lippen.
90%* van de vrouwen vindt dat de vloeibare lipstick makkelijk op de lippen aan te brengen is.
* Gebaseerd op een consumentenonderzoek met 102 vrijwilligers.

Gebruikstips:
De klassieke rode lippenstift in een modern jasje

1. Breng een dun laagje van een zachte kleur aan op de lippen en laat het enkele seconden drogen.
2. Breng vervolgens een warmere kleur aan in het midden van de lippen voor een subtiel kleurverloop. Druk de lippen voorzichtig op elkaar zonder te wrijven om de kleuren te vermengen.
3. Breng nu met de vingertop een mooie blos aan op de appeltjes van de wangen zodat de kleur één geheel vormt met de huid, voor een natuurlijke blos met een zachte look.
Gucci51,-

Rouge à Lèvres Liquide Mat Soft Matte Liquid Lipstick