Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Rouge à Lèvres Satin Lipstick

51,-2024-05-18T23:12:58.621Z51
GucciGucci Rouge à Lèvres Satin Lipstick284709014701000

Kleur119 Matilda sunrise

119 Matilda sunrise
Maat205 gram
Online nog enkele items beschikbaar

Gucci Beauty Rouge à Lèvres Satin is een romige, satijnachtige lipstick met een rijke kleur die comfortabel en hydraterend aanvoelt. Rouge à Lèvres Satin is verkrijgbaar in een ruim aanbod kleuren, van nude en rood tot roze en oranje en geeft de lippen een levendige look die goed bij alle huidtinten past.

De crème-achtige formule is verrijkt met oliën en een mix van wassen en hars en voelt comfortabel en hydraterend aan. Lichtgewicht en kan in laagjes worden aangebracht, van medium tot hoge dekking; de satijnachtige finish is eenvoudig aan te brengen en houdt de hele dag. De lippen voelen gehydrateerd, glad en zacht aan.

Rouge à Lèvres Satin is gehuld in een lange goudkleurige houder, waarop een art-decomotief geëtst is.

'98%* van de vrouwen vindt dat de lipstick de hele dag comfortabel aanvoelt.
93%* van de vrouwen vindt dat de lipstick niet uitloopt of vlekt.
92%* van de vrouwen vindt dat de lipstick hydraterend aanvoelt.
* Gebaseerd op een consumentenonderzoek met 115 vrijwilligers|De crème-achtige formule is verrijkt met oliën en een mix van wassen en hars en voelt comfortabel en hydraterend aan.
Lichtgewicht en kan in laagjes worden aangebracht, van medium tot hoge dekking, met een satijnachtige finish. De lippen voelen gehydrateerd, glad en zacht aan.

Gebruikstips:
- Breng de lipstick aan met de geronde punt om je lippen te omlijnen.
- Kan ook op de wangen worden aangebracht.|De lipsticks uit deze collecties kunnen met elkaar worden gecombineerd en in meerdere laagjes worden aangebracht om tal van liplooks te creëren met allerlei kleuren en finishes.

Gucci51,-

Rouge à Lèvres Satin Lipstick