Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Rouge à Lèvres Satin Lipstick

51,-2024-05-18T23:45:48.945Z51
GucciGucci Rouge à Lèvres Satin Lipstick284709031102035

KleurSuzanne Sunset

Suzanne Sunset
Maat3,5 gram

Rouge à Lèvres Satin is een crèmige Gucci lipstick met intense kleur die de lippen heerlijk glad en zacht laat aanvoelen. Hoog gepigmenteerd en lichtgewicht voor een comfortabel gevoel.

Formule en aanbrengmethode:
De formule van deze Gucci lipstick is verrijkt met natuurlijke oliën en maakt de lippen glad en zacht. De prachtige satijnachtige finish laat de lippen langdurig glad en zacht achter en laat ze heerlijk licht en comfortabel aanvoelen.

Design en assortiment:
De reeks kleuren varieert van nude, rode en roze tinten met nuances van oranje en paars tot een verrassende zwarte tint. Er zit ongetwijfeld de perfecte kleur voor jou tussen. De verpakking van de lipstick, met een design geïnspireerd op vintage make-up, is een mooi samenspel van hedendaagse iconen en de motieven van het merk. Rouge à Lèvres Satin zit in een gouden huls, waarop een opvallende Art Deco-geïnspireerde gravure is aangebracht.

- Intens kleurresultaat
- Makkelijk aan te brengen
- Lichtgewicht
- Voelt comfortabel aan
- Heerlijk smeltende crème-textuur
- Verrijkt met oliën.|Kan op de lippen en de wangen worden aangebracht

Gebruikstips:
- Breng de lipstick rechtstreeks aan met de stick om je lippen te kleuren
- Kan ook op de wangen worden aangebracht
- De lipsticks uit deze collecties kunnen met elkaar worden gecombineerd en in meerdere laagjes worden aangebracht om tal van liplooks te creëren met allerlei kleuren en finishes

Gucci51,-

Rouge à Lèvres Satin Lipstick