Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Rouge à Lèvres Voile Lipstick

51,-2024-05-21T01:53:03.075Z51
GucciGucci Rouge à Lèvres Voile Lipstick284709031206035

KleurCall It A Day

Call It A Day
Maat3,5 gr

Gucci Rouge à Lèvres Voile lipstick zorgt voor een onvergetelijke, kleurrijke liplook met een helder glanzende finish. De transparante formule van deze lipstick, verkrijgbaar in tal van levendige kleuren, heeft een lichte textuur die jouw lippen hydrateert en comfortabel doet aanvoelen.

Formule en aanbrengmethode:
De crèmige en zachte formule is verrijkt met oliën en wassen, waardoor deze Gucci lipstick moeiteloos over je lippen heen glijdt — voor optimaal gehydrateerde lippen en een nauwkeurig opgemaakte liplook boordevol kleur.

Design en assortiment:
Voor dit assortiment aan heldere tinten is inspiratie geput uit legendarische Hollywood-films en filmsterren uit de wonderjaren van de ‘Gouden Eeuw’.
De verpakking heeft een op vintage make-up geïnspireerd design en is een mooi samenspel van hedendaagse iconen en Gucci’s kenmerkende motieven. Rouge à Lèvres Voile lipstick maakt een echt vrouwelijk stijlstatement. Op het design prijkt een print van rozige rozenknopjes, die mooi afsteekt tegen de ivoorkleurige achtergrond en de gouden lipstickhuls; deze lipstick lijkt rechtstreeks gegrepen uit de jaren ‘40.

- Heerlijk smeltende crème-textuur
- Verrijkt met oliën
- Transparante en helder glanzende finish
- Niet-kleverige formule

Gebruikstips: 
- De Gucci lipstick is eenvoudig rechtstreeks vanuit de stick aan te brengen, om je lippen te kleuren
- Kan ook op de wangen worden aangebracht
- De lipsticks uit deze collecties kunnen met elkaar worden gecombineerd en in meerdere laagjes worden aangebracht om tal van liplooks te creëren met allerlei kleuren en finishes

Gucci51,-

Rouge à Lèvres Voile Lipstick