Stylo Contour des Yeux - waterproof eyeliner

33,-
GucciGucci Stylo Contour des Yeux - waterproof eyeliner284709019500000

Kleur3 Chocolate

3 Chocolate
Maat0,3 gr
Online nog 1 beschikbaar

Gucci Stylo Contour des Yeux is een langhoudend en waterproof eyeliner en kohlpotlood. Dankzij deze veelzijdige nieuwe tool heb je onmiddellijk een intense, levendige kleur en creëer je makkelijk een krachtige waterlijn, een cat eye of complete oogschaduw over het ooglid.

Effect: Matte finish
Dekking: Volledige intense dekking

Eigenschappen:
- De eyeliner geeft direct een intens krachtige kleur
- Geformuleerd met een crèmeachtige, zachte textuur waardoor de eyeliner gemakkelijk aan te brengen is
- Veelzijdig kohlpotlood te gebruiken als eyeliner of oogschaduw
- Langhoudend en waterproof
- Dermatologisch en oogheelkundig getest

Hoe te gebruiken?
- Als eyeliner: Teken met de Gucci eyeliner een gelijkmatige lijn over de bovenste wimperlijn. Kijk recht voor je uit en verleng de lijn tot even voorbij het einde van de wimpers naar boven toe in de richting van het uiteinde van de wenkbrauwen. De hoek zou moeten voortvloeien uit de hoek van de onderste waterlijn. De hoek kan worden afgerond tot een eyeliner wing of als een rechte lijn voor een flatterend liftingeffect
- Als oogschaduw: Verwarm de Gucci eyeliner op een palet (of hand). Gebruik een borsteltje (of eventueel je handen). Beweeg het borsteltje over de ogenleden van links naar rechts. Werk van de bovenste wimperlijn naar boven toe over de oogplooi.
- Optioneel: blend uit onder de ogen in de wimpers en vervaag zachtjes naar beneden toe.

Ontwerp en assortiment
Verkrijgbaar in krachtige tinten van zwart tot blauw en rood tot violet. Gucci Stylo Contour des Yeux wordt aangeboden in een glanzend nude roze koker met een vergulde dop, de kleur van de eyeliner, en is afgewerkt met de goudkleurige letters van Gucci.

Gucci33,-

Stylo Contour des Yeux - waterproof eyeliner