• Home
  • arrow-small__rightGucci

Gucci Beauty

21 artikelen
Filter & sorteer
21 artikelen
21 van 21 gezien

Gucci beauty bij de Bijenkorf

Het Gucci beauty-assortiment bestaat bij de Bijenkorf uit klassieke beautyproducten die onmisbaar zijn voor iedere cosmeticaliefhebber. Veel items uit de Gucci beauty-collectie zijn daarbij geïnspireerd op Chinese rituelen. Zo zijn ze niet alleen voorzien van Chinese dessins, ook bevatten ze ingrediënten die veel worden gebruikt bij beauty-rituelen in China, zoals Benzoë, tonkaboon en vanille. Daardoor zien de items er niet alleen mooi uit, ze ruiken ook nog eens heerlijk.

Gucci Beauty voor dames en heren

Zowel dames als heren kunnen terecht voor Gucci beauty-producten terecht bij de Bijenkorf. Zo is het assortiment voorzien van Gucci geuren voor heren en Gucci geuren voor dames. De unieke geuren in de eau de parfums, acque profumate en geparfumeerde oliën kunnen gepersonaliseerd en getransformeerd worden wanneer ze in laagjes gecombineerd worden. Daarbij geeft een Cipres-extract gecombineerd met Bergamot en Roos geeft een fris facet aan de parfums. Daarnaast vind je een groot aanbod aan lipsticks van Gucci voor dames: met lipsticks in prachtige kleuren als zand, koraalroze en bordeauxrood.

Gucci geuren voor hem en haar

Laat je verrassen door de prachtige Gucci geuren voor dames en heren. Heb jij de onberispelijke geursensatie van Gucci Bamboo al ontdekt? Dit elixer belichaamt de diverse elementen van de Gucci vrouw: haar kracht, zelfvertrouwen, vrouwelijkheid en intellect. Of ga voor het bloemige Gucci Bloom en laat je verleiden door natuurlijke tuberoos, jasmijnblad en de tederheid van witte bloemen. Voel jij je aangetrokken tot bloemengeuren? In dat geval zal Gucci Flora zeker in de smaak vallen. Ook deze geur is geïnspireerd op de rijke aroma’s en delicate schoonheid van het florapatroon van Gucci. Ben je op zoek naar een rauwe geur voor hem en haar? De geuren van Gucci Guilty beschikken over exemplaren voor dames en heren. Ontdek het volledige aanbod in de online wereld van de Bijenkorf.