Abeille Royale Scalp & Hair Youth-Oil-In Serum - 2-in-1 haar en hoofdhuid serum

140,502023-01-30T10:48:43.546Z140.5
GuerlainGuerlain Abeille Royale Scalp & Hair Youth-Oil-In Serum - 2-in-1 haar en hoofdhuid serum208609004200000
Maat50 ml
Online nog 2 beschikbaar
How to: Curly Girl methode

Na het volgen van de stappen in deze video kun jij gegarandeerd genieten van een prachtige bos gezonde én veerkrachtige krullen.

De wetenschap van Abeille Royale herstellende honing onthult zijn kracht met de schoonheid en jeugdigheid van het haar. De Youth Oil-in-Serum, geconcentreerd in de Dynamic Blackbee Repair technologie en verrijkt met zwarte bijenhoning van het eiland Ouessant*, verdrievoudigt de vitaliteit van de hoofdhuid en vervijfvoudigt de weerstand van de haarvezel voor zichtbaar dikker haar van 55%**. De niet-vette textuur, samengesteld uit 97%*** ingrediënten van natuurlijke oorsprong, kan dagelijks op droog of vochtig haar worden gebruikt.

*in een honingmengsel **Klinische evaluatie, 29 vrouwen, dagelijkse toepassing, 3 maanden gebruik. ***Berekening op basis van de internationale ISO-norm 16128, inclusief water. De resterende 3% draagt bij tot het optimaliseren van het intact blijven van de formule op lange termijn en van de zintuiglijke textuur.

Gebruikstips:
Dit product wordt net alseen gezichtsserum dagelijks op droog of vochtig haar aangebracht. Breng 1 à 2 pipetjes aan over de hele hoofdhuid, en werk deel voor deel, van het voorhoofd tot de kruin van het hoofd. Ga met je vingers onder je haar, zodat de vingertoppen in contact zijn met je hoofdhuid. Maak kleine cirkels van het voorhoofd naar het achterhoofd om het serum gelijkmatig te verdelen, de hoofdhuidfuncties op te wekken en de schedelspieren te kalmeren.

Plaats dan de handpalmen op de slapen met de vingertoppen naar de kruin van het hoofd gericht. Met stevige druk schuift u de hoofdhuid van voor naar achter, waarbij u echt het gevoel krijgt dat u de huid optilt. Deze stap staat erom bekend dat hij de zuurstofvoorziening bevordert en de haarkwaliteit helpt te verbeteren.

Laat de handen in de vorm van een kam stevig en langzaam langs elke kant van de schedel glijden, beginnend vanaf het voorhoofd naar de achterkant van de nek om de hoofdhuid te kalmeren en te ontspannen. Verdeel het product vervolgens over de lengtes.

How to: Curly Girl methode

Na het volgen van de stappen in deze video kun jij gegarandeerd genieten van een prachtige bos gezonde én veerkrachtige krullen.

Guerlain140,50

Abeille Royale Scalp & Hair Youth-Oil-In Serum - 2-in-1 haar en hoofdhuid serum

Bekijk meer