Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla Eau de Parfum

128,24
GuerlainGuerlain Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla Eau de Parfum208609013100090
Maat75 ml
Online nog 1 beschikbaar
Jouw cadeau: Luxe Guerlain pouch

Bij besteding vanaf €79,00 ontvang je nu tijdelijk een luxe Guerlain pouch cadeau zolang de voorraad strekt.

De geuren uit de Aqua Allegoria collectie brengen hulde aan een wonderbaarlijke wereld. Elke creatie vormt een eerbetoon aan de pracht van de natuur en neemt ons mee op een ontdekkingstocht langs uitzonderlijke grondstoffen en geurnoten die naar een hoger niveau worden getild door onze parfumeur-ontdekkingsreizigers. Ontdek Bosca Vanilla Forte, de ontmoeting tussen een drijfhoutakkoord met een hint van zeelucht en de warmte van vanille en eeuwige bloemen met zonnige, omhullende accenten.

"Bosca Vanilla Forte is de geur van een Corsicaans strand in de nazomer. Noten van drijfhout en zoute vanille, als een krachtige golf die breekt op het warme zand." — Delphine Jelk, Parfumeur bij Guerlain.

Aqua Allegoria Forte is een intense collectie, een wonderbaarlijke ontdekkingsreis uitgedrukt in een tedere omhulling waarin de natuurkracht zich ontsluit: Eau de Parfums die schitterende geuren onthullen en die net als de zonsondergang gouden stralen werpen over de huid: een eerbetoon aan de pracht van de natuur.

De Aqua Allegoria Forte geuren bevatten meer dan 90% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong*: een krachtige weerspiegeling van Guerlain's inzet voor de planeet. In hun formules wordt alcohol verwerkt: onttrokken uit de Franse biet, en op verantwoorde wijze verkregen binnen een toegewijde landbouwproductie- en toeleveringsketen.

De navulling van 200 ml verlengt de levensduur van de Aqua Allegoria flacon zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De spray wordt handmatig losgedraaid om de flacon bij te vullen met een gebruiksvriendelijke navulling, voorzien van een anti-leksysteem. Uitsluitend geschikt voor gecombineerd gebruik. Compatibel met navulbare flacons met inhoud van 75 ml en 125 ml.

*In overeenstemming met de ISO-norm 16128, berekening inclusief water.

Gebruiktips:
- Creëer uw eigen kenmerkende geur en combineer Bosca Vanilla Forte met: Nettare Di Sole, Flora Salvaggia, Mandarine Basilic of Bergamote Calabria.
- Kies uw favoriete duo uit de aanbevolen opties.
- Spray elke Aqua Allegoria één voor één in gelijke hoeveelheden op uw huid.

Jouw cadeau: Luxe Guerlain pouch

Bij besteding vanaf €79,00 ontvang je nu tijdelijk een luxe Guerlain pouch cadeau zolang de voorraad strekt.

Guerlain128,24

Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla Eau de Parfum