Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Guerlain

Aqua Allegoria Forte Rosa Palissandro Eau de Parfum

175,81
GuerlainGuerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Palissandro Eau de Parfum208609013400090
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat125 ml
Maat125 ml

De geuren uit de Aqua Allegoria collectie brengen hulde aan een wonderbaarlijke wereld. Elke creatie vormt een eerbetoon aan de pracht van de natuur en neemt ons mee op een ontdekkingstocht langs uitzonderlijke grondstoffen en geurnoten die naar een hoger niveau worden getild door onze parfumeur-ontdekkingsreizigers. Ontdek Rosa Palissandro Forte: de kruidige frisheid van rozenhout ontmoet de fijnheid van de roos en de intensiteit van patchoeli. De bloem en het hout creëren samen een geur die kracht en verfijning met elkaar vermengt.

"Rosa Palissandro Forte is een eerbetoon aan de schoonheid van rozenhout. Een frisse houtsoort met bloemige en kruidige noten, gepaard met de intensiteit van patchoeli en sandelhout, gehuld in een elegante liaan van rozen." — Delphine Jelk, Parfumeur bij Guerlain.

Aqua Allegoria Forte is een intense collectie, een wonderbaarlijke ontdekkingsreis uitgedrukt in een tedere omhulling waarin de natuurkracht zich ontsluit: Eau de Parfums die schitterende geuren onthullen en die net als de zonsondergang gouden stralen werpen over de huid: een eerbetoon aan de pracht van de natuur.

De Aqua Allegoria Forte geuren bevatten meer dan 90% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong*: een krachtige weerspiegeling van Guerlain's inzet voor de planeet. In hun formules wordt alcohol verwerkt: onttrokken uit de Franse biet, en op verantwoorde wijze verkregen binnen een toegewijde landbouwproductie- en toeleveringsketen.

De navulling van 200 ml verlengt de levensduur van de Aqua Allegoria flacon zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De spray wordt handmatig losgedraaid om de flacon bij te vullen met een gebruiksvriendelijke navulling, voorzien van een anti-leksysteem. Uitsluitend geschikt voor gecombineerd gebruik. Compatibel met navulbare flacons met een inhoud van 75 ml en 125 ml.

*In overeenstemming met de ISO-norm 16128, berekening inclusief water.

Gebruiktips:
- Creëer uw eigen kenmerkende geur en combineer Rosa Palissandro Forte met: Rosa Rossa, Flora Cherrysia of Granada Salvia.
- Kies uw favoriete duo uit de aanbevolen opties.
- Spray elke Aqua Allegoria één voor één in gelijke hoeveelheden op uw huid.