Nieuwe collectie

Guerlain

Nerolia Vetiver Forte Eau de Parfum

Vanaf 124,112023-03-24T07:23:17.208Z124.11
GuerlainGuerlain Nerolia Vetiver Forte Eau de Parfum208609011406075

Ontdek Nerolia Vetiver Forte, een neroli vol licht, omhuld door de vrijgevigheid van een romig vijgenakkoord, de warmte van vetiver en de amandelnoten van de tonkaboon.

"Ik creëerde een neroli die wordt verguld door de stralen van de ondergaande zon, en wordt gewekt door de kracht van vetiver." — Delphine Jelk, Parfumeur bij Guerlain.

Aqua Allegoria Forte is een intense collectie, een wondermooie ontdekkingsreis uitgedrukt in een tedere omhulling waarin de natuurkracht zich ontsluit: Eau de Parfum die schitterende geuren onthullen en die net als de ondergaande zon gouden stralen werpen over de huid: een eerbetoon aan de weelderige pracht van de natuur.

De Aqua Allegoria geuren bevatten tot wel 90% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong*: een krachtige weerspiegeling van Guerlains inzet voor de planeet. In hun formules wordt alcohol verwerkt: onttrokken uit de Franse biet, en op verantwoorde wijze verkregen binnen een toegewijde landbouwproductie- en toeleveringsketen. De geuren uit de Aqua Allegoria collectie brengen hulde aan een wonderbaarlijke wereld. Elke creatie vormt een eerbetoon aan de weelderige pracht van de natuur en neemt ons mee op een ontdekkingstocht langs uitzonderlijke grondstoffen en geurnoten die naar een hoger niveau worden getild door onze parfumeur-ontdekkingsreizigers.

Topnoten: Bergamot, Vijgenblad, Graan.
Hartnoten: Vijgenakkoord, Neroli, Roos.
Basisnoten: Ceder, Vetiver, Tonkaboon.

Guerlain124,11

Nerolia Vetiver Forte Eau de Parfum