Guerlain

Orchidée Impériale Black - verzorgingsset

1396,16
GuerlainGuerlain Orchidée Impériale Black - verzorgingsset208709003900000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online of  bekijk of het artikel vanuit de winkel kan worden verzonden.

Maat60 ml
Maat60 ml
Orchidée Impériale is een uitzonderlijke complete verzorgingslijn die bekend staat om haar doeltreffendheid tegen de tekenen van huidveroudering en het zintuiglijke genot van haar texturen. Het belichaamt perfect de geest van uitmuntendheid waar Guerlain om bekend staat: de nieuwste ontdekkingen op het gebied van de levensduur van de huid, unieke knowhow in de formulering en een zeldzaam en kostbaar ingrediënt, de orchidee.

De orchidee, een waar fenomeen van een lange levensduur van de cellen, is de meest ontwikkelde soort in het plantenrijk. Overtuigd van het buitengewone potentieel ervan, heeft Guerlain haar eerste onderzoekscentrum ooit opgericht, gewijd aan één ingrediënt: het Orchidarium®.

Orchidée Impériale Black, de kwintessens van de zeldzaamste en meest exclusieve luxe, is de nieuwste creatie in de uitzonderlijke complete verzorgingslijn van Orchidée Impériale, een ultieme talisman van de jeugd.

Gebruikstips:
- Gebruik de Orchidée Impériale Black Treatment kuur in plaats van je gebruikelijke serum
- Neem een kleine hoeveelheid en breng deze met de vingertoppen aan op je gezicht met cirkelvormige bewegingen
- Begin in het midden van het gezicht en werk naar buiten toe naar uw voorhoofd, wangen en kin
- Om de weldadige werking te verlengen en deze opwaartse spiraal van revitalisering voort te zetten, raden wij aan de kuur te gebruiken na de Orchidée Impériale Black Cream

Bekijk meer