Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Orchidée Impériale Micro-Lift Concentrate Serum

Vanaf 506,75
GuerlainGuerlain Orchidée Impériale Micro-Lift Concentrate Serum208609010100030
Jouw cadeau: Luxe Guerlain pouch

Bij besteding vanaf €79,00 ontvang je nu tijdelijk een luxe Guerlain pouch cadeau zolang de voorraad strekt.

Na ruim 15 jaar onderzoek in het Orchidarium® heeft Guerlain het Micro-Lift Concentrate ontwikkeld, een revolutionair allesomvattend serum met drievoudige werking voor een vernieuwde, verstevigde en vollere huid met herwonnen jeugdige uitstraling. De formule van deze uitzonderlijke huidverzorging bestaat voor meer dan 95% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong¹, en is ontwikkeld met onze baanbrekende micro-inkapselingstechnologie. Het resultaat? Een supercontentraat met drievoudige werking. De werkzame stoffen worden in drie zeer geconcentreerde gehaltes met elkaar vermengd dankzij een unieke formuleringsmethode die meer dan vijfhonderd uur en acht productiestappen vergt.

HUIDVERNIEUWENDE WERKING: In het orchideeënserum zit een moleculair extract van Orchid Totum™ vervat dat een zuurstofregulerend effect uitoefent op de huidcellen en de celvernieuwing optimaliseert. Verder werkt het ook doelgericht in op een enzym dat de levensduur van de huidcellen en de jeugdige uitstraling van de huid² bevordert.

HUIDVERSTEVIGENDE WERKING: 6.000 huidverstevigende stoffen¹ en 6.000 microbindingsstoffen², geconcentreerd in één peptide, om de stevigheid² en veerkracht van de huidweefsels te bevorderen.

STRAKMAKEND EFFECT: 6.000 microbouwstoffen² oefenen een uiterst precieze strakmakende¹ werking uit op de epidermale ankerpunten, wat het liftende effect van dit serum met drievoudige werking vergroot. Ze liften de huid op microscopisch niveau van binnenuit en helpen de gezichtscontouren te herdefiniëren.

Deze uitzonderlijke allesomvattende huidverzorging, een echte primeur, bundelt het vermogen van 6.000 microbouwstoffen² en 6.000 microbindingsstoffen² in één dezelfde huidherstelstimulerende essence onttrokken uit de orchidee³ om een driedimensionaal zichtbaar effect op de huid teweeg te brengen: regeneratie van de huidcellen, een stevigere en vollere huid, en mooi afgelijnde gezichtscontouren. Beoordeling door een panel van vrouwen. Zowel de vorm als de contouren van het gezicht winnen aan volume, met wel 32%⁴.

¹Berekening op basis van de internationale ISO-norm 16128, inclusief water. De resterende 5% verbetert op termijn de integriteit en zintuiglijke textuur van de formule. ²Formaat met 50 ml inhoud. ³In-vitrotest op ingrediënten. ⁴Berekeningsindex op basis van 3 factoren: vitaliteit, vollermakend en liftend effect. Zelfbeoordeling op basis van scores, Frankrijk, 33 vrouwen, tweemaal daags gebruik gedurende 3 maanden.

Gebruikstips:
Breng het Micro-Lift Concentrate ‘s ochtends en ‘s avonds aan na de Essence-in-Lotion en vóór de Cream. Haal het maximale uit de Micro-Lift Concentrate door hem aan te brengen m.b.v. de expert gezichtsmassage en -remodelleringstechnieken van onze Guerlain Spa-schoonheidsspecialisten.
1. AANBRENGMETHODE: Breng het product in cirkelvormige bewegingen aan. Begin hierbij in het midden van het gezicht en werk geleidelijk aan naar buiten toe. Vergeet ook zeker de hals niet.
2. DE CELVERNIEUWNG STIMULEREN: Til het gezicht zachtjes naar voren en naar achteren. Geef lichte tikjes op de huid en volg hierbij de gezichtscontouren: omtrek van het gezicht, jukbeenderen, wenkbrauwen en voorhoofd.
3. VERSTEVIGEN: Stimuleer de huid door stevige en precieze ronddraaiende bewegingen te maken langs de omtrek van het gezicht, de jukbeenderen en het voorhoofd.
4. EXTRA VORM GEVEN: Geef de contouren van het gezicht en de jukbeenderen extra vorm en definitie door vanuit het midden met gladstrijkende bewegingen naar buiten toe te werken.

Jouw cadeau: Luxe Guerlain pouch

Bij besteding vanaf €79,00 ontvang je nu tijdelijk een luxe Guerlain pouch cadeau zolang de voorraad strekt.

Guerlain506,75

Orchidée Impériale Micro-Lift Concentrate Serum