Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Met cadeau

Guerlain

Orchidée Impériale The Essence Lotion Concentrate - gezichtslotion

186,162024-04-16T18:09:43.160Z186.16
GuerlainGuerlain Orchidée Impériale The Essence Lotion Concentrate - gezichtslotion208609014200090
Maat140 ml
Online nog 1 beschikbaar
Jouw cadeau: Luxe Guerlain pouch

Bij besteding vanaf €79,00 ontvang je nu tijdelijk een luxe Guerlain pouch cadeau zolang de voorraad strekt.

LEVENSDUUR ACTIVERENDE UITZONDERLIJKE PRECARE
Het Essence-Lotion Concentrate is meer dan alleen een lotion en bevat 22%¹ essences voor huidverzorging om de hydrolipide balans van de tien vitale huidlagen² te herstellen en de regeneratie van de huid² te activeren. Het verenigt het moleculaire extract van Orchid Totum™ met de technologie van Orchid Equilibrium™ om 12 tekenen van jonge huid³ en driedubbele⁴ anti-rimpelwerking van Orchidée Impériale The Cream te behouden, te regenereren en te verlengen.
Voor het eerst heeft Guerlain Research een lotion ontwikkeld met hoge concentraties serum om de huid een uitzonderlijk herstel van balans en anti-ageing prestaties te bieden². De bijzondere op melk lijkende formule biedt een geheel nieuwe zintuiglijke signatuur aan de lotion. Hij onthult een nog nooit eerder gevoelde⁵ rijkdom en comfortabele zachtheid bij het intrekken in de huid.

ORCHID EQUILIBRIUM™ TECHNOLOGY
Voor het eerst worden het olieconcentraat van de orchidee en orchideeënwater verenigd in een ongeëvenaarde⁵ technologie om de balans van de tien vitale huidlagen² te reactiveren, die nodig zijn voor de voortdurende regeneratie. Het olieconcentraat van de orchidee stimuleert de vetstromen van de huid en voorziet het van omega 6, 7 en 9 voedingsstoffen, die bekend staan als essentieel voor een correcte werking van de jonge huid². Orchideeënwater stimuleert de doorstroming van vocht. Het stimuleert onmiddellijk de productie, opname en herverdeling van watermoleculen zoals hyaluronzuur en taurine naar de verschillende huidlagen².

HET MOLECULAIRE EXTRACT VAN ORCHIDEE TOTUM™: HET HUIDHERSTEL IS VERVIJFVOUDIGD⁶
Guerlain onderzoek heeft met succes de kracht van twee uitzonderlijke orchideeën gevangen, van diep in hun wortels tot hun kruin. Deze baanbrekende technologie helpt de celademhaling te reguleren, optimaliseert het herstel van de huid en is gericht op een enzym dat de levensduur van de huid verlengt, zodat deze er langer jeugdig uitziet⁶. Het huidherstel is vervijfvoudigd⁶. De vitale krachten van de huid worden weer geactiveerd en tekenen van veroudering zichtbaar verminderd⁶. De huid krijgt haar jeugdige uiterlijk terug.

DE RIJKDOM VAN EEN GECONCENTREERDE ESSENCE TEGEN HUIDVEROUDERING IN EEN ROMIGE, SNEL INTREKKENDE TEXTUUR
De textuur van het Essence-Lotion Concentrate, een echt hoogstandje van formulering, is een nieuwe definitie van de zintuiglijke signatuur van lotions. Het is voor het eerst geconcentreerd met 22%¹ essences voor huidverzorging en heeft ten doel om de natuurlijke emulsie van de hydrolipide laag te herstellen. Het is verrijkt met krachtige vochtvasthoudende stoffen om uitzonderlijke frisheid bij het aanbrengen te bieden, en vervolgens een aangename zachtheid en hydratatie.
De formule biedt een luxueuze en geheel ongeëvenaarde⁵ zintuiglijke ervaring, waarbij uitzonderlijke finesse, uiterste rijkdom en natuurlijkheid zijn verenigd met 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong⁷.

DE SOPHISTICATED, BIJZONDER LUXE DOSEERFLACON
Alle kracht van een lange levensduur van The Essence-Lotion Concentrate is gevat in een nieuwe even genereuze als geraffineerde case. De glazen doseerflacon van 140 ml heeft een elegante noirine schaalverdeling en het nieuwe pompje levert een royale dosis product.

¹Berekening gemaakt op basis van de ingrediënten in de essentiefase van de emulsie. ²In-vitrotest op ingrediënten – fundamentele lagen van de opperhuid. ³Klinische beoordeling door een dermatoloog, 33 vrouwen, 2 maal gebruik per dag gedurende een maand, China. ⁴Klinische beoordeling door een dermatoloog, 30 vrouwen, 2 maal gebruik per dag gedurende een maand, China. ⁵Bij Guerlain. ⁶In-vitrotest op ingrediënten. ⁷Berekening gebaseerd op de internationale ISO-norm 16128, inclusief water. De resterende 5% helpt bij het optimaal intact blijven van de formule en van de sensorische kwaliteiten in de loop van de tijd.

Gebruiktips:
Breng de Essence-Lotion Concentrate elke ochtend en avond aan na de Rich Cleansing Foam, vóór de Micro-Lift Concentrate en de Cream.

- Giet een paar druppels van de Essence-in-Lotion in uw handpalm.
- Breng de formule aan op het hele gezicht.
- Om de opname in de huid te optimaliseren, trommelt u zacht met de vingers om de huid te stimuleren en een frisse en stralende teint te onthullen.

Jouw cadeau: Luxe Guerlain pouch

Bij besteding vanaf €79,00 ontvang je nu tijdelijk een luxe Guerlain pouch cadeau zolang de voorraad strekt.

Guerlain186,16

Orchidée Impériale The Essence Lotion Concentrate - gezichtslotion