Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Met cadeau
Duurzamer

Guerlain

Orchidée Impériale The Rich Cream Refill - gezichtscrème navulling

417,812024-04-18T01:56:04.963Z417.81
GuerlainGuerlain Orchidée Impériale The Rich Cream Refill - gezichtscrème navulling208609014400090
Maat50 ml
Online nog 2 beschikbaar
Jouw cadeau: Luxe Guerlain pouch

Bij besteding vanaf €79,00 ontvang je nu tijdelijk een luxe Guerlain pouch cadeau zolang de voorraad strekt.

INTENSE REGENERATIE EN VOEDENDE KRACHT, GEHAALD UIT DE WORTELS VAN DE JEUGD
Orchidée Impériale The Rich Cream, nu verkrijgbaar als navulling, is een uitzonderlijke complete verzorging die tien vitale lagen van de droge huid¹ helpt te regenereren om 12 tekenen van jeugdigheid² te behouden, herstellen en te verlengen. Guerlain Research is een pionier in de wetenschap van een lang leven door middel van de orchidee en combineert voor het eerst de hoge regeneratie van de Orchid Totum™ technologie met de intense voedende kracht van het olieconcentraat van de orchidee om de levensduur van de huid te activeren en te verlengen en de regeneratie te vervijfvoudigen³.

De huid ziet er langere tijd zichtbaar jonger uit. De natuur nabootsende lamellaire textuur van de Rich Cream versmelt perfect met de huid voor intense voeding en een niet-vette finish. De formule bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong⁴.

HET KOSTBARE OLIECONCENTRAAT VAN DE ORCHIDEE: 90% OLIEZUUR
Dit exclusieve concentraat bestaat voor 90% uit oliezuur, waaruit een jonge huid is opgebouwd. Het voorziet de opperhuid van de vetten en voedingsstoffen die nodig zijn voor de samenhang en energetische activiteit van de cellen, zoals omega 6, 7 en 9. De huid is 46 keer meer gevoed⁵. De productie van vitale energie wordt dus verhoogd met 150%². De hydrolipide balans is hersteld en de barrièrefunctie is versterkt met 60%³.

HET MOLECULAIRE EXTRACT VAN ORCHIDEE TOTUM™: HET HUIDHERSTEL IS VERVIJFVOUDIGD³
Guerlain onderzoek heeft met succes de kracht van twee uitzonderlijke orchideeën gevangen, van diep in hun wortels tot hun kruin. Deze baanbrekende technologie helpt de celademhaling te reguleren, optimaliseert het herstel van de huid en is gericht op een enzym dat de levensduur van de huid verlengt, zodat deze er langer jeugdig uitziet³. Het huidherstel is vervijfvoudigd³. De vitale krachten van de huid worden gereactiveerd en tekenen van veroudering zichtbaar verminderd. De huid krijgt haar jeugdige uiterlijk terug.

HET HOOGSTANDJE VAN EEN LAMELLAIRE STRUCTUUR DIE DE NATUURLIJKE OPBOUW VAN DE OPPERHUID NABOOTST
De unieke textuur van de Rich Cream heeft een 'millefeuille'-structuur die de lamellaire fases van de opperhuid nabootst en is ontworpen om de verspreiding van de actieve ingrediënten van de orchidee door de verschillende vitale lagen van de huid te versterken tot wel 15 keer⁶.

Het is ook verrijkt met drie ingrediënten die biologisch geïnspireerd zijn op de vetten die van nature in de opperhuid voorkomen, om de affiniteit en versmelting met de huid te optimaliseren: een hoogtechnologische stabiliserende emulgator, met name bestaande uit lysine, waarvan de structuur vergelijkbaar is met die van de ceramiden in de opperhuid. Jojoba ester en plantaardig squalaan, vergelijkbaar met de wassen waaruit menselijke talg bestaat.

DE NIEUWE NAVULBARE STAP
Orchidée Impériale The Cream is nu ook navulbaar geworden en maakt deel uit van de aanpak van Guerlain voor milieuvriendelijk design. Bewaar de deksel van de Orchidée Impériale cream om de nieuwe navulling te kunnen gebruiken en bespaar zo 25%⁷ CO₂⁸ . De koolstofvoetafdruk⁸ wordt gehalveerd in vergelijking met het volledige product. Uitsluitend te gebruiken met de nieuwe generatie pot van de Cream.

¹In-vitrotest op ingrediënten - fundamentele lagen van de opperhuid. ²Klinische evaluatie door een dermatoloog, 32 vrouwen, 2 toepassingen per dag gedurende 3 maanden, China. ³In-vitrotest op ingrediënten. ⁴Calculatie gebaseerd op de internationale ISO-norm 16128, inclusief water. De overige 4% draagt bij aan het optimaliseren van de integriteit van de formule op lange termijn en van de zintuiglijke eigenschappen. ⁵Instrumentele test, 30 vrouwen, na 1 uur. ⁶Ex vivo test op een standaardformule - fundamentele lagen van de opperhuid. ⁷Vergelijking tussen de aankoop van twee volledige producten en de aankoop van een volledig product en de navulling ervan. ⁸Vergelijking van gelijkwaardige CO₂-uitstoot die voortkomt uit de verpakking van het product en het wereldwijde transport ervan, berekend volgens de methode van de levenscyclusanalyse. De beoordeling houdt rekening met de aard van de materialen, de oorsprong en het productieproces voor de componenten, het transport ervan en het transport van het eindproduct en het einde van de levensduur ervan.

Gebruiktips:
- AANBRENGEN: verwarm een kleine hoeveelheid crème tussen uw vingertoppen en breng deze gelijktijdig met beide handen over het hele gezicht aan.
- VERVAGEN: maak afwisselende loopbewegingen met de vingertoppen langs de hele neuslippenplooi.
- VERSTEVIGEN: maak neerwaartse wrijvende bewegingen tussen de wenkbrauwen en glijd naar de slapen. Herhaal deze neerwaartse bewegingen langs de neuslippenplooi en glijd naar de oren.
- DIEP KALMEREN: Schuif de verticaal gehouden handen stevig van het midden van het gezicht naar de oren.

Jouw cadeau: Luxe Guerlain pouch

Bij besteding vanaf €79,00 ontvang je nu tijdelijk een luxe Guerlain pouch cadeau zolang de voorraad strekt.

Guerlain417,81

Orchidée Impériale The Rich Cream Refill - gezichtscrème navulling