Hamilton

Het Zwitserse Hamilton staat bekend om de bijzondere horloges met automatische uurwerken. Hamilton ontstond meer dan een eeuw geleden in de Amerikaanse luchtvaart. Deze rijke geschiedenis uit Amerika is herkenbaar in ieder ontwerp. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie eigentijdse Hamilton horloges, met robuuste kasten en luxe uurwerken.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightHamilton
41 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
41 artikelen
41 van 41 gezien

Hamilton bij de Bijenkorf

Ontdek de luxe horloges van Hamilton bij de Bijenkorf. Het unieke design in combinatie met de automatische uurwerken geeft een Hamilton horloge een stijlvolle, luxe uitstraling. De zilveren horloges van Hamilton zijn voorzien van een zilver uurwerk en een horlogebandje van staal of leer. Draag je graag zwart? De zwarte horloges van Hamilton worden ontworpen in een klassiek of sportief design.

Hamilton horloges met een rijke geschiedenis

Het verhaal achter Hamilton begint al meer dan een eeuw geleden. Het Zwitserse horlogemerk heeft een luchtvaart erfgoed dat dateert uit 1919, het jaar waarin een Hamilton luchtvaart horloge de allereerste Amerikaanse luchtpost tussen Washington en New York vergezeld. Hamilton werd het officiële horlogemerk van de commerciële, Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen, zoals TWA, United en Northwest. Vandaag de dag is de geschiedenis van Hamilton nog steeds zichtbaar dankzij de luchtvaart geïnspireerde horloges.