Happy Horse

Happy Horse biedt superzachte knuffels en babyspeelgoed in de vorm van de liefste dieren. Van muziekknuffels tot aan rammelaars, en van knuffeldoekjes tot aan babyslofjes. Alles in de collectie van Happy Horse is gemaakt om heerlijk mee te knuffelen, kroelen en spelen!

29 artikelen
  • Knuffels
  • Babyspeelgoed
Filter & sorteer
  • 29 artikelen
29 van 29 gezien

Happy Horse biedt superzachte knuffels en babyspeelgoed in de vorm van de liefste dieren. Van muziekknuffels tot aan rammelaars, en van knuffeldoekjes tot aan babyslofjes. Alles in de collectie van Happy Horse is gemaakt om heerlijk mee te knuffelen, kroelen en spelen!

Happy Horse bij de Bijenkorf

De geschiedenis van Happy Horse begon in 1963. Toendertijd heette het bedrijf echter nog Schnitzler Brothers Agencies, opgericht door David Schnitzler en zijn oudere broer. Het bedrijf verkocht toen alleen nog slaapzakken, maar breidde het assortiment al snel uit naar zachte knuffels die uit eigen hand waren ontworpen. Happy Horse is nu één van de meest geliefde merken op het gebied van speelgoed en knuffels!

Knuffels van Happy Horse

In de online wereld van de Bijenkorf kun je je hart ophalen aan een ruime keuze Happy Horse knuffels. Deze superzachte knuffels komen in de meest uiteenlopende vormen en maten. Van eenhoorn knuffels tot aan knuffelkonijnen en lieve lammetjes. Ook zijn er enkele muziekknuffels in de collectie te vinden die een rustgevend muziekje afspelen. Of kies eens voor een knuffel set met een leuke giftbox, of ga voor een knuffeldoekje. De knuffels van Happy Horse zijn gemaakt van de zachtste kwaliteit materialen en kunnen op de hand gewassen worden.

Babyspeelgoed van Happy Horse

Ook is er bij Happy Horse geen gebrek aan het zachtste babyspeelgoed. In ons assortiment Happy Horse babyspeelgoed vind je onder andere knuffels, knuffeldoekjes en rammelaars. Uiteraard is het babyspeelgoed gemaakt van de zachtste stoffen en daardoor heerlijk om mee te knuffelen en te spelen. Het speelgoed is verkrijgbaar in mooie zachte pastelkleuren. De knuffeldoekjes hebben een rammelaar aan de binnenzijde en de pootjes geven een leuk knisperend geluidje.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl