Happy Socks

Happy Socks is tien jaar geleden van start gegaan. Twee vrienden hadden een visie: vrolijkheid verspreiden door van iets alledaags een kleurrijk staaltje design te maken en daarbij garant te staan voor kwaliteit, kundigheid en creativiteit. Kortom: er zijn kwalitatief goede sokken voor iedere gelegenheid, mentaliteit en stijl.

Happy Socks

114 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
  • 114 artikelen
48 van 114 gezien

Happy Socks bij de Bijenkorf

Happy Socks werd opgericht in 2008 in Zweden door twee vrienden. De visie waarmee zijn wilde werken was simpel, kort en krachtig: vrolijkheid. Het doel voor de oprichting van het merk was de verandering van een alledaags product in een kleurrijk en opvallend design om vrolijkheid te verspreiden. Zo ontstonden sokken met kleurrijke, grappige en ongewone maar leuke sokken van de hoogste kwaliteit. Alle sokken zijn uniseks, waardoor elke man en elke vrouw een paar sokken naar eigen smaak kan uitzoeken. Ga voor een vrolijk paar voor jezelf of geef een Happy Socks giftbox als cadeau!

Iedereen blij met de sokken van Happy Socks

Wereldwijd is Happy Socks geliefd door de vrolijke kleuren en prints waarin de sokken van het modemerk worden ontworpen. De Happy Socks zijn er voor dames en heren in alle kleuren van de regenboog. Of je nou op zoek bent naar een paar blauwe sokken van Happy Socks of toch liever rondloopt in de sokken met geprinte patronen van fruitsoorten of dieren. Het mooie aan de sokken is dat zij uniseks zijn en dus elk soort print door iedereen gedragen kunnen worden.

Happy Socks om te combineren onder elke outfit

Ook qua stijl kan en mag alles, zo is het tegenwoordig heel gebruikelijk om een paar Happy Socks te dragen onder een nette pantalon en zelfs onder een volledig kostuum. Het zijn ideale sokken om te combineren bij een casual stijl en ook om een vintage look helemaal compleet te maken. Happy Socks worden gemaakt van de beste kwaliteit en bestaan daarom uit hoogwaardig katoen. De lengte van de sokken is voor elk exemplaar gelijk en lopen tot ongeveer de scheenbeen. Ontdek tal van ontwerpen uit de nieuwste collectie en vergeet ook zeker niet de Happy Socks outlet te bekijken voor een paar naar jouw smaak!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl