Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Happy Socks

Happy Socks is tien jaar geleden van start gegaan. Twee vrienden hadden een visie: vrolijkheid verspreiden door van iets alledaags een kleurrijk staaltje design te maken en daarbij garant te staan voor kwaliteit, kundigheid en creativiteit. Kortom: er zijn kwalitatief goede sokken voor iedere gelegenheid, mentaliteit en stijl.

Happy Socks

13 artikelen
  • Sokken met print
Filter & sorteer
13 artikelen
13 van 13 gezien

Happy Socks bij de Bijenkorf

Happy Socks werd opgericht in 2008 in Zweden door twee vrienden. De visie waarmee zijn wilde werken was simpel, kort en krachtig: vrolijkheid. Het doel voor de oprichting van het merk was de verandering van een alledaags product in een kleurrijk en opvallend design om vrolijkheid te verspreiden. Zo ontstonden sokken met kleurrijke, grappige en ongewone maar leuke sokken van de hoogste kwaliteit. Alle sokken zijn uniseks, waardoor elke man en elke vrouw een paar sokken naar eigen smaak kan uitzoeken. Ga voor een vrolijk paar voor jezelf of geef een Happy Socks giftbox als cadeau!

Iedereen blij met de sokken van Happy Socks

Wereldwijd is Happy Socks geliefd door de vrolijke kleuren en prints waarin de sokken van het modemerk worden ontworpen. De sokken zijn te vinden in alle kleuren van de regenboog in de Happy Socks dames-, heren- en kindercollectie. Of je nou op zoek bent naar een paar blauwe sokken van Happy Socks of toch liever rondloopt in de sokken met geprinte patronen van fruitsoorten of dieren. Het mooie aan de sokken is dat zij uniseks zijn en dus elk soort print door iedereen gedragen kunnen worden.

Happy Socks om te combineren onder elke outfit

Ook qua stijl kan en mag alles, zo is het tegenwoordig heel gebruikelijk om een paar heren Happy Socks te dragen onder een nette pantalon en zelfs onder een volledig kostuum. Het zijn ideale sokken om te combineren bij een casual stijl en ook om een vintage look helemaal compleet te maken. Happy Socks worden gemaakt van de beste kwaliteit en bestaan daarom uit hoogwaardig katoen. De lengte van de sokken is voor elk exemplaar gelijk en lopen tot ongeveer de scheenbeen. Kleine maatjes zijn te vinden in de Happy Socks kindercollectie. Ontdek tal van ontwerpen uit de nieuwste collectie en vergeet ook zeker niet de Happy Socks sale te bekijken voor een paar naar jouw smaak!