HAY

HAY streeft naar het maken van uitgesproken statements en duurzame en betaalbare producten. De ontwerpers worden gestimuleerd om gedurfde en originele items te maken, van woonaccessoires tot meubels. Iets wat meteen opvalt, is het gebruik van opvallende kleuren. Dit geeft de items een speelse en frisse uitstraling.

Hay

302 artikelen
  • Kinderen
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 302 artikelen
48 van 302 gezien

HAY bij de Bijenkorf

HAY is een Deens merk voor interieurdesign, opgericht in 2002. Het ambieert het Deense design terug te brengen op het hoge niveau van de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw, en wordt daardoor geïnspireerd om elke dag te streven naar het creëren van betekenisvol, duurzaam en oprecht design. Het waarborgen van een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs is een belangrijk streefpunt voor HAY. De stijl van het merk is simplistisch, modern en strak. Er wordt vooral gebruik gemaakt van pasteltinten, gecombineerd met neutrale kleuren zoals wit, grijs en zwart.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl