Winkels & Openingstijden
Klantenservice

HAY

HAY streeft naar het maken van uitgesproken statements en duurzame en betaalbare producten. De ontwerpers worden gestimuleerd om gedurfde en originele items te maken, van woonaccessoires tot meubels. Iets wat meteen opvalt, is het gebruik van opvallende kleuren. Dit geeft de items een speelse en frisse uitstraling.

Hay

492 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
492 artikelen

Hay bij de Bijenkorf

Hay is een Deens merk voor interieurdesign, opgericht in 2002 door de naamgevers Rolf en Mette Hay. De inspiratie achter het merk ligt grotendeels in de Deense meubels van de jaren 50 en 60. Vandaag de dag is Hay een bekend en populair merk in de wereld van interior design. Een team aan getalenteerde internationale ontwerpers staat achter de collecties van Hay, die uniek, herkenbaar en modern van karakter zijn. Ontdek de Hay meubels, interieur artikelen en meer bij de Bijenkorf!

Richt elke ruimte in met de Hay meubels en woonaccessoires

Het waarborgen van een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs is een belangrijk streefpunt voor Hay. Kies voor comfort, stijl en kwaliteit met de meubels van Hay, zoals de Hay stoelen, poefs en Hay tafels. Ook voor buiten vind je een moderne collectie Hay Palissade tuinmeubels. Naast groter meubilair kun je elke ruimte in je huis tot in de puntjes inrichten met de smaakvolle Hay woonartikelen, zoals de Hay lampen, kandelaars en kaarsen voor het creëren van sfeervolle lichtpuntjes in huis, en de Hay kussens, vloerkleden, vazen, wasmanden en nog veel meer!