Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Al 150 jaar bijzonder Privé winkelen in de Bijenkorf met 300,- shoptegoed

Heb je er ook wel eens stiekem van gedroomd om de Bijenkorf helemaal voor jezelf te hebben? Doe dan mee met de winactie ter gelegenheid van ons 150-jarig bestaan. Als member maak je kans op een paar uur heerlijk winkelen na sluitingstijd met je liefste vriend(in) in je favoriete Bijenkorf winkel. Met een professionele stylist die je volledig in de watten legt, plus 300,- shoptegoed om iets moois voor uit te kiezen. Natuurlijk zorgen we ook voor een hapje en een drankje.

Helemaal voor jezelf Win een avond privé winkelen

Doe mee met de winactie ter gelegenheid van ons 150-jarig bestaan en maak kans op een avond privé winkelen met 300 euro shoptegoed in de Bijenkorf

Zo maak je kans

Om kans te maken op deze geweldige ervaring hoef je alleen maar naar 'mijn account' te gaan en daar op vouchers te klikken. Vul vervolgens de code BIJENKORF150 in, in het daarvoor bestemde veld. We geven deze bijzondere hoofdprijs zeven keer weg, op een dag en in een winkel naar keuze.

Deelnemen kan tot 30 september 2020. De winnaars worden op 1 oktober 2020 bekend gemaakt. Lees hier alle actievoorwaarden.

Nog geen member?

Meld je nu kosteloos aan en ontdek de vele voordelen wanneer je member wordt van de Bijenkorf. Denk hierbij aan gratis bezorging en retournering van online aankopen, unieke promoties en acties, nieuwsbrieven en altijd een persoonlijke stylist tot je beschikking op deBijenkorf.nl of in een van onze winkels. Kijk voor alle informatie en voorwaarden op onderstaande link.

Niet gewonnen?

Niet getreurd - want tijdens een personal styling afspraak bij de Bijenkorf ben je altijd het stralende middelpunt. Boek een afspraak in één van onze winkels of online en ervaar het comfort van een persoonlijke stylist.