Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Hello Sunday

The One For Your Eyes Mineral Eye Cream SPF 50 - oogcrème

24,-14,4040%
Hello SundayHello Sunday The One For Your Eyes Mineral Eye Cream SPF 50 - oogcrème119209262800015
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat15 ml
Maat15 ml
Een rijke mix van gehydrolyseerde proteïnen en biomimetische peptiden om de oogcontouren te verstevigen, te liften en er stralend uit te laten zien. Verrijkt met microbiome-vriendelijke havermout prebiotica die hydrateren, kalmeren en verlichten. Geavanceerde bescherming met 100% minerale en antioxidant filters die de ogen beschermen tegen UV-schade.

PLANT-BASED TARWEPROTEÏNE: Flash-effect voor een uitgeruste en levendige blik

ACETYL HEXAPEPTIDE-19, ACETYL HEXAPEPTIDE-31 PALMITOYL HEXAPEPTIDE-32: Lifting peptiden op plantaardige basis helpen expressielijntjes en rimpels te verminderen en te verbeteren.

EXTRACT VAN AVENA SATIVA KERNEL: Havermout helpt de in het milieu aanwezige vrije radicalen te neutraliseren. Dit kan de hoeveelheid oxidatieve stress die de huid te verduren krijgt verminderen, waardoor de huid er gezonder uitziet en aanvoelt.

MICROBIOMA actief: De microbiota speelt een zeer belangrijke rol bij het behouden van een adequate gezondheidstoestand. Deze actieve stof is een met lactobacillen gefermenteerde natuurlijke haveractieve stof die de teint er stralender uit laat zien en de huid verstevigt en weer voller maakt.

Gebruikstips:
- Aanbrengen vóór blootstelling aan de zon
- Vermijd direct contact met de ogen
- Regelmatig opnieuw aanbrengen voor maximale bescherming, vooral na het douchen, zwemmen of afdrogen

Bekijk meer