Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Vernieuwde herenmodeafdeling

rotterdam

Vernieuwde herenmodeafdeling in de Bijenkorf Rotterdam

In de Bijenkorf Rotterdam is op 17 oktober het laatste gedeelte van de nieuwe herenmodeafdeling geopend. In augustus werd het designergedeelte al vernieuwd, waar de collecties van Moncler, Dsquared2, Burberry en Dolce & Gabbana te bewonderen zijn. Naast de designermerken zijn er op de herenmodeafdeling nu ook gloednieuwe shop-in-shops van o.a. Hugo Boss, Sandro, Reiss en Ted Baker te vinden.

Schoenenliefhebbers komen zeker aan hun trekken op de enorme afdeling. Hier vind je zowel sportieve merken zoals Off-White en het Nederlandse sneakerlabel Filling Pieces, als de luxe merken Balenciaga en Valentino.

Wil je het gemak ervaren van winkelen op afspraak en je laten adviseren? Ron Weil is al meer dan 25 personal shopper bij de Bijenkorf Rotterdam. Op de vernieuwde herenafdeling is een personal shoppingruimte, waar hij je precies kan laten zien hoe je het beste voor de dag komt. Dat kan nu ook door eenvoudig online een afspraak te maken.

de Bijenkorf Rotterdam Winkelen op afspraak

Geniet van het gemak van winkelen op afspraak

Boek een afspraak

Over de Bijenkorf Rotterdam

Het pand van de Bijenkorf Rotterdam werd ontworpen door architect Marcel Breuer (1902-1981) en is een ijkpunt in de stad. In maart 1957 opende het filiaal zijn deuren en het is inmiddels verklaard tot Rijksmonument uit de wederopbouwperiode. Op de afdeling komt de stijl van architect Marcel Breuer duidelijk naar voren door het gebruik van rechte lijnen en de authentieke pilaren. Een ander indrukwekkende feature is het iconische trappenhuis dat in ere is hersteld. Ook zijn er bij de verbouwing duurzame materialen zoals gerecycled leer gebruikt.

.