Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Binnenkort verkrijgbaar Off-White mondkapjes voor heren

Mondkapjes zijn niet geheel flatteus, maar Off-White heeft de traditionele mondmaskers in een modern jasje gestoken. Het Italiaanse merk heeft mondmaskers ontworpen met de karakteristieken van het merk: diagonale strepen en pijlen. Ontdek ze binnenkort in de online wereld van de Bijenkorf.

Off-White mondkapjes voor heren bij de Bijenkorf

Off-White weet mondkapjes te ontwerpen die functioneel én stijlvol zijn. Off-White is de pionier op het gebied van stijlvolle mondmaskers. In Azië is het dragen van mondkapjes namelijk de normaalste zaak van de wereld, waardoor het Italiaanse designermerk hierop in ging spelen. De trend in Azië: het dragen van de meest unieke mondmaskers. Ontdek binnenkort de designer mondkapjes van Off-White bij de Bijenkorf. Ben jij al fan?

Designer mondkapjes van Off-White

De designer mondkapjes van Off-White zijn ontworpen in neutrale kleuren, zodat je ze stijlvol kunt dragen bij iedere outfit. Het Italiaanse merk, opgericht door Virgil Abloh, staat bekend om de unieke designs met een urban twist en wordt gekenmerkt door de diagonale strepen en iconische pijlen. Op de stoffen mondkapjes zijn deze karakteristieken afgebeeld. Zo weet iedere modeliefhebber dat je een designer mondmasker van Off-White draagt.