Buddha to Buddha Heren

Een Buddha to Buddha armband, ketting of ring voor heren herken je uit duizenden. De sieraden van goud, zilver, leer en kralen zijn van extreem hoogwaardige kwaliteit en stelen ongetwijfeld de show in jouw outfit.

67 artikelen
Filter & sorteer
  • 67 artikelen
48 van 67 gezien

Een Buddha to Buddha armband, ketting of ring voor heren herken je uit duizenden. De sieraden van goud, zilver, leer en kralen zijn van extreem hoogwaardige kwaliteit en stelen ongetwijfeld de show in jouw outfit.

BUDDHA TO BUDDHA VOOR HEREN BIJ DE BIJENKORF

In het assortiment sieraden voor heren van Buddha to Buddha vind je een ongekend gevarieerd assortiment van de meest hoogwaardige producten. Of je nu op zoek bent naar een sieraad van leer, zilver, goud, kralen of juist een combinatie van deze, van een Buddha to Buddha sieraad zal je vast en zeker lang genieten. Ga jij voor een Buddha to Buddha armband voor heren, Buddha to Buddha ketting voor heren of een Buddha to Buddha ring voor heren?

BUDDHA TO BUDDHA: TIJDLOOS, STIJLVOL EN HANDGEMAAKT

Buddha to Buddha is een mix van bewustzijn, liefde en vreugde. Het Amsterdamse merk is wereldwijd bekend door de tijdloze en stijlvolle sieraden voor dames en heren. Producten van Buddha to Buddha worden handgemaakt en vakmanschap is dan ook een belangrijke peiler in dit bedrijf. Het merk zag het levenslicht in 1997 en is nu wereldwijd een toonaangevend en geliefd sieradenmerk. Ontworpen in Amsterdam, met de hand gemaakt in Azië: een perfecte combinatie.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl