Filling Pieces Heren

Hoge kwaliteit en unieke ontwerpen staan centraal in de collectie van Filling Pieces voor heren. Het Amsterdamse schoenenmerk weet handgemaakte schoenen te ontwerpen met het unieke silhouet: the Low Top. Ga jij voor hoge of lage Filling Pieces sneakers van leer, suède of nubuck?

46 artikelen
  • Accessoires
  • Kleding
  • Schoenen
Filter & sorteer
  • 46 artikelen
46 van 46 gezien

Hoge kwaliteit en unieke ontwerpen staan centraal in de collectie van Filling Pieces voor heren. Het Amsterdamse schoenenmerk weet handgemaakte schoenen te ontwerpen met het unieke silhouet: the Low Top. Ga jij voor hoge of lage Filling Pieces sneakers van leer, suède of nubuck?

Filling Pieces bij de Bijenkorf

Filling Pieces is een in Amsterdam gevestigd schoenenmerk. Het jonge merk weet dankzij de visie van ontwerper Guillaume Philibert het straatbeeld te veroveren met kenmerkende schoenen, die een gat vullen tussen high-end en streetwear fashion. Een paar sneakers van het merk verzekert je van de hoogste kwaliteit, een origineel design en dat alles met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Ontdek de Filling Pieces Low Top

Filling Pieces weet zich te onderscheiden door de unieke vormgeving van hun eerst ontworpen schoen: the Low Top. Deze sneaker kenmerkt zich door een dikke rubberen zool en de hoge lip waarop het Filling Pieces logo is verwerkt. De Low Top is verkrijgbaar in vele varianten. Hierdoor is er voor elke man een paar te vinden die de kenmerkende vormgeving heeft, maar toch een exclusieve uitstraling kent. De popularteit van de Low Top bracht meer schoenen voor heren van Filling Pieces, waaronder de Mountain Ripple, Lay Up Icey 2 en Low Plasma.

Kies uit elke kleur en elk materiaal

Uiterst fijn aan de collectie van Filling Pieces’ herenschoenen is het diverse aanbod van kleuren en materialen waarvan de kenmerkende modellen worden voorzien. Zo zijn ook de zeer geliefde Low Top’s in diverse ontwerpen terug te vinden in het aanbod van de Bijenkorf. Ga jij voor tijdloze zwarte of witte herenschoenen van Filling Pieces? Beide zijn gemakkelijk te combineren onder een casual outfit. Mocht je meer willen opvallen, dan kan dat natuurlijk met een felle kleur of ga voor een van de suède Filling Pieces sneakers voor heren. Deze fluweelachtige stof geeft je schoenen een extra elegante touch.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl