Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • icon--arrow_small__rightHeren

G-Star RAW heren

Herenmode van G-Star RAW is zoals het merk zelf zegt: ‘just the product’. Het Nederlandse modebedrijf staat bekend om innovatieve toepassingen op spijkerstof, waardoor ‘luxe denim voor op straat’ tot stand komt. Naast de ruwe jeans als signatuur, wordt de G-Star RAW collectie afgemaakt met casual T-shirts, stoere overhemden en de warmste jassen.

89 artikelen
  • Accessoires
  • Kleding
Filter & sorteer
89 artikelen
48 van 89 gezien

Herenmode van G-Star RAW is zoals het merk zelf zegt: ‘just the product’. Het Nederlandse modebedrijf staat bekend om innovatieve toepassingen op spijkerstof, waardoor ‘luxe denim voor op straat’ tot stand komt. Naast de ruwe jeans als signatuur, wordt de G-Star RAW collectie afgemaakt met casual T-shirts, stoere overhemden en de warmste jassen.

G-Star RAW herenmode bij de Bijenkorf

G-Star RAW is een Nederlands modemerk dat is opgericht in 1989. Het idee achter het merk is om denim een meer prominente rol te geven in het dagelijks leven, met als principe ‘luxe denim voor op straat’. De stijl van G-Star is stoer en modern! Hoewel het bedrijf van oorsprong gericht is op denim, is het aanbod uitgebreid met modieuze kledingstukken van luxueuze materialen, waardoor de collecties van G-Star RAW geschikt zijn voor iedere gelegenheid.

Herenmode van G-Star RAW: meer dan alleen spijkerbroeken

Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie voor heren van G-Star RAW. Zo vind je natuurlijk een uiteenlopende collectie van G-Star RAW jeans voor heren, maar ook kun je bij het merk naar hartelust terecht voor G-Star RAW polo’s en T-shirts voor heren, G-Star RAW truien en vesten voor heren en heren jassen van G-Star RAW. De collecties zijn vooruitstrevend en altijd ontworpen naar de laatste trends. De focus van het merk ligt op puur vakmanschap, ruwe (onbehandelde) denim, en een sterk oog voor detail. En dat is niet alleen goed terug te zien in de designs, ook in de feilloze fits van het merk. De laatste innovatie van G-Star is de 3D fit in jeans, een pasvorm spijkerbroek die nog beter op het lichaam aansluit en maximaal draagcomfort garandeert.

Jeans van G-Star RAW voor mannen: klassiekers

Ieder merk kent zijn eigen iconen. En bij een denimmerk als G-Star weet je dat het merkicoon wel een spijkerbroek moet zijn. Bij G-Star is dat de Elwood jeans, waarvan de afgelopen jaren heel wat limited editions zijn verschenen. In samenwerking met Pharrel Williams wordt de Elwood jeans jaarlijks in een speciale editie uitgebracht en in een nieuw hoesje gestoken. Dit jaar werd alweer de tweede Elwood X25-collectie gelanceerd, waarin de klassieke Elwood jeans in vijf opvallende premium prints is uitgevoerd, voorzien van sierlijk borduurwerk, stiksels en gemaakt van hoogwaardige materialen.

Jeans: stijladvies betreft wassingen, taillehoogte en kleuren

Het is geen geheim dat je jeans hebt in diverse wassingen. Ben je een echte jeansman, maar werk je bijvoorbeeld wel elke dag op kantoor? In zo’n geval is het handig om voor een jeans met een donkere wassing te gaan. Donkere kleuren geven namelijk een wat formelere en serieuzere uitstraling af dan een licht gekleurde jeans. Wat betreft taillehoogte: kies in een zakelijke setting voor een jeans met een hoge of normale taille, zo voorkom je een ongewenste builder’s bum. In een minder formele setting is alles geoorloofd qua wassingen, taillehoogte en kleuren! Zo staat een spijkerbroek met lichte of medium wassing weer hartstikke goed in combinatie met donkere bovenkleding, hierdoor ontstaat er een interessant contrast van licht en donker.