G-Star RAW Heren

137 artikelen
Filter & sorteer
  • Producten
  • |
  • Outfits
  • 137 artikelen
48 van 137 gezien

G-Star RAW herenmode bij de Bijenkorf

G-Star RAW is een Nederlands modemerk dat is opgericht in 1989. Het idee achter het merk is om denim een meer prominente rol te geven in het dagelijks leven, met als principe ‘luxe denim voor op straat’. De stijl van G-Star is stoer en modern! Hoewel het bedrijf van oorsprong gericht is op denim, is het aanbod uitgebreid met modieuze kledingstukken van luxueuze materialen, waardoor de collecties van G-Star RAW geschikt zijn voor iedere gelegenheid.

Herenmode van G-Star RAW: meer dan alleen spijkerbroeken

Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie voor heren van G-Star RAW. Zo vind je natuurlijk een uiteenlopende collectie van G-Star RAW jeans, maar ook kun je bij het merk naar hartelust terecht voor polo’s en T-shirts, truien en vesten en jassen van G-Star RAW. De collecties zijn vooruitstrevend en altijd ontworpen naar de laatste trends. De focus van het merk ligt op puur vakmanschap, ruwe (onbehandelde) denim, en een sterk oog voor detail. En dat is niet alleen goed terug te zien in de designs, ook in de feilloze fits van het merk. De laatste innovatie van G-Star is de 3D fit in jeans, een pasvorm spijkerbroek die nog beter op het lichaam aansluit en maximaal draagcomfort garandeert.

Jeans van G-Star RAW voor mannen: klassiekers

Ieder merk kent zijn eigen iconen. En bij een denimmerk als G-Star weet je dat het merkicoon wel een spijkerbroek moet zijn. Bij G-Star is dat de Elwood jeans, waarvan de afgelopen jaren heel wat limited editions zijn verschenen. In samenwerking met Pharrel Williams wordt de Elwood jeans jaarlijks in een speciale editie uitgebracht en in een nieuw hoesje gestoken. Dit jaar werd alweer de tweede Elwood X25-collectie gelanceerd, waarin de klassieke Elwood jeans in vijf opvallende premium prints is uitgevoerd, voorzien van sierlijk borduurwerk, stiksels en gemaakt van hoogwaardige materialen.

Jeans: stijladvies betreft wassingen, taillehoogte en kleuren

Het is geen geheim dat je jeans hebt in diverse wassingen. Wel is het zo dat je voor bepaalde gelegenheden beter een jeans met donkere wassing kunt kiezen, en natuurlijk kun je hiervoor bij G-Star RAW ook goed terecht. Ben je een echte jeansman, maar werk je bijvoorbeeld wel elke dag op kantoor? In zo’n geval is het handig om voor een jeans met een donkere wassing te gaan. Donkere kleuren geven namelijk een wat formelere en serieuzere uitstraling af dan een licht gekleurde jeans. Daarbij is een donkere jeans ook nog eens veilig te combineren met andere kleuren, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je de plank misslaat. Wat betreft taillehoogte: kies in een zakelijke setting voor een jeans met een hoge of normale taille, zo voorkom je een ongewenste builder’s bum. In een minder formele setting is alles geoorloofd qua wassingen, taillehoogte en kleuren! Zo staat een spijkerbroek met lichte of medium wassing weer hartstikke goed in combinatie met donkere bovenkleding, hierdoor ontstaat er een interessant contrast van licht en donker.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl