Hamilton Heren

De horloges van Hamilton voor heren combineren de Amerikaanse geest met de ongeëvenaarde precisie van Zwitserse technologieën. In elke collectie vallen bijzondere uurwerken te ontdekken. Zo zijn er zeer klassieke en sportieve horloges met een unieke vormgeving verkrijgbaar. Zo zal Hamilton altijd een balans bieden van traditie en innovatie.

40 artikelen
  • Analoge horloges
Filter & sorteer
  • 40 artikelen
40 van 40 gezien

De horloges van Hamilton voor heren combineren de Amerikaanse geest met de ongeëvenaarde precisie van Zwitserse technologieën. In elke collectie vallen bijzondere uurwerken te ontdekken. Zo zijn er zeer klassieke en sportieve horloges met een unieke vormgeving verkrijgbaar. Zo zal Hamilton altijd een balans bieden van traditie en innovatie.

Hamilton voor heren bij de Bijenkorf

Je kijkt je ogen uit in de collectie Hamilton accessoires voor heren. Elk uurwerk is met zoveel verfijndheid ontworpen dat er telkens nieuwe details zijn te ontdekken. Of het nou gaat om het uurwerk, de horlogeband of het kleurgebruik. Hamilton is één van de pionieren op het gebied van precisie, een zeer praktisch ontwerp en zorgt zo voor baanbrekende horloges. Bij de Bijenkorf is een assortiment te vinden waar zowel liefhebbers van uurwerken als modeliefhebbers een bijzonder horloge zullen vinden.

Horloges van Hamilton: klassiek, modern en sportief

Al sinds 1892 ontwerpt het horlogemerk een groot aantal uurwerken die tot vandaag de dag geliefd zijn. Zo worden de Jazzmaster, Aviation en Field al generaties met veel plezier gedragen. Toch is innovatie een belangrijke voorwaarden bij het ontwerpen van horloges voor Hamilton. Zo innoveert niet alleen de techniek, maar ook het ontwerp. Er zijn hierdoor ook moderne en sportieve modellen verkrijgbaar. Onder andere de Ventura Elvis – een modern horloge geïnspireerd op Elvis Presley – werd in de afgelopen jaren meerdere keren vernieuwd in zijn ontwerp. Op deze manier blijft Hamilton altijd bij de tijd zonder af te wijken van zijn cultureel erfgoed.

Een functie en design waar je ú tegen zegt

Hamilton gebruikt een unieke combinatie van Zwitserse precisie en Amerikaanse spirit om onderscheidend en veelzijdig te ontwerpen. Door gebruik te maken van de sterkste materialen ben je er van verzekerd dat producten van het horlogemerk jarenlang mee zulleb gaan. Daarnaast bieden de Hamilton horloges voor heren ook zeer handige functionaliteiten. Diverse horloges zijn waterdicht en kunnen tot wel 20 ATM (watersport en duiken) worden gebruikt. Er kan in de huidige collectie worden gekozen voor een automatisch of Quartz horloge en de kleuren die onder andere worden aangeboden zijn zwart, bruin en zilverkleurig. Duik in de horlogewereld van Hamilton en meet jezelf een luxe, stijlvol en tijdloos horloge aan.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl