Vandaag voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor de zoekopdracht:

“Schoenen”

Controleer of het zoekwoord juist is ingevuld of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Cruyff Classics

In 1974 ontwierp Johan Cruyff, de bekende voetballer, zijn eigen shirt voor het Nederlandse voetbalteam. Het was een regelrechte hit en dit succes inspireerde Cruyff om zijn eigen sportlabel op te zetten. Hij wilde af van de saaie sportkleding en hakte in 1979 de knoop door om een sophisticated sportlabel te lanceren.

Tegenwoordig is het merk gericht op een complete sportlifestyle. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide schoenencollectie met lage en hoge sneakers. Cruyff Classics zorgt keer op keer voor de beste kwaliteit en weet dit te verwerken in de meest fashionable schoenen.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl