Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • arrow-small__rightHeren
  • arrow-small__rightSchoenen

In alle herenschoenen van Dsquared2 is elegantie met een stoere twist zichtbaar. Het Canadese merk weet exact wat de modebewuste man het liefste draagt en weet dit op een speelse manier terug te vertalen in kleurrijke sneakers en slippers. Ga jij voor de 551, 251, 101 of Icon variant?

Dsquared2 schoenen voor heren bij de Bijenkorf

Als er iets is waar Dsquared2 bekend om staat dan is het ongetwijfeld de rebelse, stoere en provocerende stijl. Onopgemerkt blijven zal dus ook niet lukken met een van de schoenen voor heren van Dsquared2. Elk paar valt namelijk op zijn eigen manier op. Dean en Dan Caten streven naar een combinatie van Italiaanse elegantie en Canadese iconografie, waardoor een zeer iconische en herkenbare stijl aan de voeten is te dragen.

Draag prachtige sneakers van kalfsleer

Het Canadese designermerk streeft naar perfectie en komt hier ook zeer dichtbij. Zo wordt alleen gebruik gemaakt van het beste vakmanschap en zijn alle sneakers van Dsquared2 voor heren gemaakt van hoogwaardige materialen. Iconische schoenen, zoals de 551 en 101 sneaker, worden veelal gemaakt van zeer sterk kalfsleer en bevatten subtiele detaillering. Daarnaast is een grote variatie van kleurencombinaties verkrijgbaar, waardoor de schoenen eenvoudig te combineren zijn. Op zoek naar een meer vooruitstrevende en trendgevoelige schoen? Bekijk dan zeker de Slip on en Icon sneaker met logoprint.

Dsquared2’s stoere, zomerse slippers

Natuurlijk is er voor de warme dagen van het jaar – of je vakantie naar het buitenland – een verrassend assortiment van slippers van Dsquared2 voor heren verkrijgbaar bij de Bijenkorf. In de collectie van pool slides – zoals de badslippers ook genoemd worden – zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kan worden gekozen uit zwarte, donkergroene of rode slippers met dessin. Als je nog geen fijne slipper in huis hebt gehaald, dan is nu het juiste moment!