Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Horloges voor heren

Een luxe Zwitsers horloge met chronograaf, een sportief digitaal klokje of een modieus analoog horloge met verwisselbaar bandje? Tussen de herenhorloges van de Bijenkorf vind je de mooiste merken voor jouw persoonlijke stijl. Méér van de gadgets? Neem een kijkje bij onze smartwatches; dit type horloge geeft je toegang tot alle mogelijkheden van je smartphone.

Een luxe Zwitsers horloge met chronograaf, een sportief digitaal klokje of een modieus analoog horloge met verwisselbaar bandje? Tussen de herenhorloges van de Bijenkorf vind je de mooiste merken voor jouw persoonlijke stijl. Méér van deze gadgets? Neem een kijkje bij onze smartwatches; dit type horloge geeft je toegang tot alle mogelijkheden van je smartphone.

Herenhorloges bij de Bijenkorf

Een horloge blijft het ultieme accessoire voor de man. Een waardevol bezit of een klassiek cadeau: het uurwerk om je pols zegt alles over jouw persoonlijke stijl. Bij de Bijenkorf vind je een zeer ruim assortiment aan analoge horloges, digitale horloges en smartwatches voor verschillende mannen: de sportieveling, de gadgetfan, de man die houdt van klassiekers én de hippe man. Je zou bijna zeggen, het horloge maakt de man. Kortom, wat je ook zoekt qua uurwerk – je vindt het allemaal in ons online warenhuis!

Smartwatches en hybride horloges voor de liefhebber van luxe én digitale technologie

De smartwatch voor heren is tot nu toe vooral bij mannen populair. Smartwatch betekent letterlijk ‘slim horloge’, en heeft daarom verschillende functies. Dat begon heel eenvoudig met een timer, stopwatch en misschien wel een hartslagmeter. Vandaag is de smartwatch nog verder geüpgraded en kan steeds makkelijker worden geïntegreerd worden met je eigen smartphone. Steeds meer modehuizen ontwikkelen ook hybride horloges. Daarmee heb je het klassieke uiterlijk van een horloge, maar is het wel mogelijk om de digitale functies te hebben. Daarom combineert een horloge van Michael Kors ook uitstekend met een zakelijk pak. Interesse in nog meer smartwatches? Kijk eens bij de horloges van Garmin en Tissot

Klassieke en luxueuze kwaliteitsuurwerken

Een horloge zet de puntjes op de ‘i’ als het aankomt bij het stijlen van een outfit. Daarom hebben verschillende grote modemerken ook een aparte uurwerkenlijn. De horloges vormen een signatuur van de stijl van het merk. De Tommy Hilfiger man is sportief en een beetje preppy; de horloges van Tommy Hilfiger zijn vaak groot en hebben verschillende metertjes. De Seiko horloges zijn daarentegen iets meer ingetogen, stijlvol en klassiek. Ben je fan van een 'Swiss made' horloge? Bij de Bijenkorf vind je ook horloges van luxe Zwitserse horlogehuizen als Maurice Lacroix, Frederique Constant, Fromanteel en Tissot. Ook voor horloges van BOSS zit je bij de Bijenkorf goed. Neem ook zeker een kijkje tussen de klassieke horloges van Casio en de stijlvolle horloges van Fossil.