Maurice Lacroix

Maurice Lacroix, Manufacture Horlogère Suisse, is het Zwitserse horlogemerk dat haar oorsprong kent in Saignelégier, gelegen in de Zwitserse Jura, en bekend staat om jaren van expertise en onafhankelijke ontwerpen. De filosofie van Maurice Lacroix is het nastreven van nieuwe en innovatieve manieren van het meten van tijd met respect voor de traditionele Zwitserse uurwerken.

Maurice Lacroix horloges voor heren

10 artikelen
  • Analoge horloges
Filter & sorteer
10 artikelen
10 van 10 gezien

Maurice Lacroix horloges voor heren bij de Bijenkorf

Al meer dan 40 jaar ontwerpt Maurice Lacroix horloges voor heren. Met de Zwitserse knowhow van uurwerken, vakkundig vakmanschap en technologische expertise creëert het merk een collectie met horloges van hoogwaardige kwaliteit. Maar ook door de ingenieuze creativiteit biedt het Zwitserse merk horloges met een stijlvol en tijdloos design. Ontdek de herencollectie van Maurice Lacroix bij de Bijenkorf.

Maurice Lacroix: minimalistisch, klassiek en tijdloos

In de herencollectie van Maurice Lacroix vind je veelzijdige horloges met verschillende designs. Van wijzerplaten tot materialen: bij Maurice Lacroix heb je een ruime keuze. In het assortiment kun je terecht voor onder andere klassiek bruine bandjes van leer. Maar de liefhebber voor een minimalistisch design kan bij het Zwitserse merk ook terecht voor bandjes vervaardigd van zilverkleurig RVS. Of ben je toch op zoek naar een horloge met een gekleurde wijzerplaat? Bij Maurice Lacroix is alles mogelijk!