HUGO & BOSS heren

In de collectie van HUGO & BOSS vind je verfijnde en moderne mode-items met een formele touch. BOSS kenmerkt zich door casual en sportieve stukken met de nadruk op maatwerk. HUGO presenteert scherp gesneden en strak vormgegeven designs met een eigentijdse twist.

HUGO & BOSS VOOR HEREN BIJ DE BIJENKORF

HUGO & BOSS is het bekende Duitse modemerk dat staat voor eigentijdse elegantie. Tegenwoordig is HUGO & BOSS gesplitst in twee merken: HUGO en BOSS. Het omvangrijke assortiment bevat een variatie aan businesswear, sportswear en betoverende event-stijl-fashion.

Van klassieke herenschoenen tot aan sportswear

De collectie bestaat onder andere uit bijzondere HUGO & BOSS herenschoenen, maar de man kan ook van top-tot-teen in het net worden gestoken door de HUGO & BOSS pakken en colberts. Bij het ontwerpen en produceren van deze bijzondere herenkleding wordt de hoogste kwaliteit nagestreefd. Authentieke, ingetogen luxe en geraffineerde casual looks staan centraal in het beeld van HUGO & BOSS. Dit resulteert in een zorgvuldig samengestelde collectie van moderne, verfijnde business- en eveningwear en luxueuze sportswear voor na het werk biedt.