menu

Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor de zoekopdracht:

“Jassen”

Controleer of het zoekwoord juist is ingevuld of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als hofleverancier van de Britse Koninklijke familie is Barbour zeer geliefd om zijn collectie jassen voor heren. Het is het thuisfront van het iconische katoenen wax jacket, maar ook bestaan er prachtige gewatteerde jassen met quilted details. Verschillende stoffen en materialen maken elk exemplaar uniek en bieden daarnaast een hoog draagcomfort.

Barbour jassen voor heren bij de Bijenkorf

Het Britse modemerk Barbour staat wereldwijd bekend om de luxe ontworpen kleding, maar bovenal de jassen voor heren zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Al sinds de achttiende eeuw vormt het merk de basis voor de garderobe van stijlvolle mannen. Door de specialisatie in katoen en water- en winddichte jassen is een Barbour jas zeer in trek bij liefhebbers van het buitenleven.

Barbour: iconische waxjassen en gewatteerde jassen

Er zijn niet veel modemerken die elk seizoen weer zichtbaar zijn in het hedendaagse modebeeld, maar Barbour weet dit met zijn authentieke stijl al meer dan drie eeuwen te volbrengen. De waxjassen zijn zeer geliefd en het Britse modemerk staat dan ook symbool voor dit type jas. Echter zijn er ook diverse gewatteerde jassen voor heren van Barbour zonder gewaxt katoen. Vrijwel de meeste jassen hebben het model van een parka en zijn daardoor ideale exemplaren om te dragen als winterjas.

Ga voor degelijk, duurzaam en draagcomfort

Jezelf in het net steken kan uiteraard met een jas van Barbour. Nog fijner aan de jassen is de zeer praktische vormgeving, waardoor de ontwerpen ideaal zijn om in de buitenlucht te gebruiken. Vele wandelaars dragen dan ook het liefst een waxjas van het modemerk. Dankzij de fijne materialen en stevige voeringen ben je gegarandeerd van een comfortabel en warm exemplaar. Een winterjas van Barbour voor heren is daarom ook zeker aan te raden. Vergeet niet om eens in de zoveel tijd de waxlaag te vernieuwen met de Wax Thornproof Dressing. Zo blijft de Barbour jas er degelijk uitzien en gaat hij vele jaren mee.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl