Canada Goose jassen voor heren

Elk seizoen heeft Canada Goose heerlijke jassen voor heren. Van warme parka's voor in de winter tot luchtige gewatteerde jassen om te dragen in de tussenseizoenen. De jarenlange ervaring van het Canadese merk garandeerd de hoogste kwaliteit. Welke Canada Goose jas wordt van jou?

16 artikelen
  • Jacks
  • Softshell jassen
  • Gewatteerde jassen
  • Parka's
  • Puffer jackets
  • Bodywarmers
Filter & sorteer
16 artikelen
16 van 16 gezien

Elk seizoen heeft Canada Goose heerlijke jassen voor heren. Van warme parka's voor in de winter tot luchtige gewatteerde jassen om te dragen in de tussenseizoenen. De jarenlange ervaring van het Canadese merk garandeerd de hoogste kwaliteit. Welke Canada Goose jas wordt van jou?

Canada Goose jassen voor heren bij de Bijenkorf

Canada Goose heeft zijn naamsbekendheid verkregen door zijn hoogwaardige collectie jassen. Al sinds de jaren vijftig ontwerpt het merk prachtige jassen; vooral de Canada Goose winterjassen staan wereldwijd bekend. Oorspronkelijk begon Canada Goose met het ontwerpen van outerwear, bestaande uit wollen vesten, regenjassen en sneeuwbestendige pakken. Rond de jaren zeventig breidde het merk zich uit en werd de naam omgedoopt tot Canada Goose. In de naam wordt het land van herkomst trots benadrukt; tot op de dag van vandaag worden de prachtige jassen er met vakmanschap ontworpen. Welk avontuur ga jij aan in één van de jassen van Canada Goose?

Durf jij te gaan voor een Canada Goose jas?

Canada Goose is tot stand gekomen voor de durfal, die het liefst van elke dag een nieuw avontuur aangaat. De jassen zijn zo ontworpen dat je, dankzij de vulling van dons, verzekerd bent van optimale warmte. Het kenmerkende logo waar de Noordpool, al dan omgekeerd, op is afgebeeld is verwerkt op vrijwel alle modellen. Of je nou kiest voor een van de gewatteerde jassen van Canada Goose of toch echt een warme winterjas nodig hebt, ze zijn allemaal met dezelfde zorg ontworpen. Zo blijf je ten alle tijden beschermt tegen weer en wind. Mocht je meer bescherming zoeken voor de vele regen in het land en een niet al te warm model willen? Dan heeft Canada Goose een prachtige herencollectie aan regenjassen. Deze ontwerpen zijn water- en windbestendig en bestaan in lange als korte varianten, onder andere het Wainwright model.

Draag de geliefde Chateau parka van Canada Goose

Een van de meest geliefde jassen van Canada Goose is de parka, en specifiek de Chateau parka. Deze warme winterjas met het bekende logopatch zit om het gehele bovenlichaam. Zo beschermt deze uitvoering ook de gehele nek, dankzij de rits die volledig tot de kin is af te sluiten. Op deze manier vat je op geen enkele manier kou. Het model is waterbestendig door de krachtige polyester een heerlijk warm door de eendendons. Voor wie op zoek is naar een zomerse variant, raden wij aan om een kijkje te nemen in de collectie Canada Goose tussenjassen. Hier vind je onder andere bomberjacks en lichtgewicht donsjacks.