Canada Goose jassen voor heren

Elk seizoen heeft Canada Goose heerlijke jassen voor heren. Van warme parka's voor in de winter tot luchtige gewatteerde jassen om te dragen in de tussenseizoenen. De jarenlange ervaring van het Canadese merk garandeerd de hoogste kwaliteit. Welke Canada Goose jas wordt van jou?

30 artikelen
  • Jacks
  • Gewatteerde jassen
  • Softshell jassen
  • Bodywarmers
  • Bomberjacks
  • Parka's
  • Puffer jackets
  • Wollen jassen
  • Ski-jassen
Filter & sorteer
30 artikelen
30 van 30 gezien

Elk seizoen heeft Canada Goose heerlijke jassen voor heren. Van warme parka's voor in de winter tot luchtige gewatteerde jassen om te dragen in de tussenseizoenen. De jarenlange ervaring van het Canadese merk garandeerd de hoogste kwaliteit. Welke Canada Goose jas wordt van jou?

Canada Goose jassen voor heren bij de Bijenkorf

Canada Goose staat bekend om zijn hoogwaardige collectie jassen. Al sinds de jaren vijftig ontwerpt het merk prachtige en vooral warme winterjassen. De outerwear waar Canada Goose zich bij de start van het bedrijf op focust bestaat in het begin vooral uit wollen vesten, regenjassen en sneeuwbestendige pakken. Rond de jaren zeventig breidt het merk zich uit en wordt de naam omgedoopt tot Canada Goose, waarin het land van herkomst duidelijk wordt benadrukt en waar de prachtige jassen tot de dag van vandaag met vakmanschap worden ontworpen. Welk avontuur ga jij aan in een van de jassen van Canada Goose?

Durf jij te gaan voor een Canada Goose jas?

Canada Goose is tot stand gekomen voor de durfal, die het liefst van elke dag een nieuw avontuur aangaat. De jassen zijn zo ontworpen dat je, dankzij de vulling van dons, verzekerd ben van optimale warmte. Het kenmerkende logo waar de Noordpool, al dan omgekeerd, op is afgebeeld is verwerkt op vrijwel alle modellen. Of je nou kiest voor een van de gewatteerde jassen van het merk of toch echt een warme winterjas nodig hebt, ze zijn allemaal met dezelfde zorg ontworpen. Zo blijf je ten alle tijden beschermt tegen weer en wind. Mocht je meer bescherming zoeken voor de vele regen in het land en een niet al te warm model willen? Dan heeft Canada Goose een prachtige herencollectie aan regenjassen. Deze ontwerpen zijn water- en windbestendig en bestaan in lange als korte varianten, onder andere het Wainwright model.

Draag de geliefde Chateau parka van Canada Goose

Een van de meest geliefde jassen van Canads Goose is de parka, en specifiek de Chateau parka. Deze warme winterjas met het bekende logopatch zit om het gehele bovenlichaam. Zo beschermt deze uitvoering ook de gehele nek, dankzij de rits die volledig tot de kin is af te sluiten. Op deze manier vat je op geen enkele manier kou. Het model is waterbestendig door de krachtige polyester een heerlijk warm door de eendendons. Voor wie op zoek is naar een zomerse variant van Canada Goose raden wij aan om een kijkje te nemen in de collectie zomerjassen. Hier vind je onder andere bomberjacks en lichtgewicht donsjacks.