Daily Paper Jassen voor heren

Door unieke vormgeving zijn in de collectie herenjassen van Daily Paper opvallende winterjassen en gewatteerde jassen te vinden. Afrikaanse heritage is een belangrijke inspiratiebron voor het modemerk en is onder andere terug te zien is in het gebruik van Pan-Afrikaanse kleuren.

4 artikelen
  • Regenjassen & windjacks
Filter & sorteer
  • 4 artikelen
4 van 4 gezien

Door unieke vormgeving zijn in de collectie herenjassen van Daily Paper opvallende winterjassen en gewatteerde jassen te vinden. Afrikaanse heritage is een belangrijke inspiratiebron voor het modemerk en is onder andere terug te zien is in het gebruik van Pan-Afrikaanse kleuren.

Daily Paper jassen voor heren bij de Bijenkorf

Ook bij Daily Paper loop je er in de koude periodes warm bij, want voor de liefhebbers van street-couture heeft het Amsterdamse modemerk een zeer unieke jassencollectie. Door gebruik te maken van oversized vormgeving en subtiele details zijn opvallende Daily Paper jassen ontworpen om de optimale street-wear look te creëren.

Een streetstyle Daily Paper jas

Daily Paper bestaat sinds 2010 en is daarmee een van Nederlands jongste succesvolle modemerken van het moment. De ontwerpers weten de jonge generatie te bereiken met de zeer populaire streetstyle ontwerpen. Deze stijl staat symbool voor individualisme, zelfontplooiing en opvallende designs. Zo heeft ook de polyamide Core puffer, een van de gewatteerde winterjassen voor heren, een opvallende oversized vormgeving met hoge kraag. Door deze te voorzien van logoprint en felle kleuren als geel en rood ontstaat direct een zeer uitgesproken stijl.

Warme jassen voor elk seizoen

Natuurlijk is zo’n streetstyle Daily Paper jas niet alleen on-trend, maar houdt deze je uiterst warm. Zo is het puffer ontwerp van zichzelf al vrij dik en beschermt je daarmee al direct voor de lage temperaturen. Het kan in Nederland nog wel eens flink koud zijn met stormen en snijdende winden, waardoor de hoge kragen voor extra bescherming van de nek zorgen. Hierdoor kan je alle weersomstandigheden aan. Zo zijn ook de gewatteerde jassen van Daily Paper verschillende seizoenen te dragen, waardoor je het hele jaar door kan genieten van jouw warme jas.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl