Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor de zoekopdracht:

“Jassen”

Controleer of het zoekwoord juist is ingevuld of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Opwarmen in een old-school jas met vibes uit de jaren negentig kan met de FILA jassen voor heren. Door het gebruik van contrasterende kleuren draag jij bomberjacks en jassen met capuchons in eclectische stijlen. Ontdek de kleurrijke collectie van FILA en ga voor een retro jas.

FILA jassen voor heren bij de Bijenkorf

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet opvalt in de FILA herenjassen, want door het extreme kleurgebruik zal je dit geheid doen. Het Italiaanse merk weet al tijden tijdloze sportkleding te ontwerpen, maar ook in de jassencollectie zijn de sportieve invloeden terug te zien. In het huidige aanbod van de Bijenkorf vind je FILA herenjassen met capuchon, anoraks, bomberjacks, windjacks en waterbestendige windbrekers.

Italiaanse retro jassen van FILA

De geschiedenis van FILA begint in 1911. In dit jaar beginnen de broeders Fila met het ontwerpen van hun allereerste mode. Geïnspireerd op luxe, kunst en doeleinden komen kleurrijke en praktische kledingstukken tot stand. De Italiaanse allure uit de jaren negentig – de periode waarin FILA al enorm geliefd werd –is momenteel weer helemaal terug te vinden. Zo zijn de ontwerpen zeer eclectisch, retro en toch ook masculien. Ontdek de bijzondere FILA jassen nu en maak een keuze voor welk seizoen jij een exemplaar wil!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl