Winkels & Openingstijden
Klantenservice

HUGO & BOSS herenjassen

Door de variatie aan lijnen biedt HUGO & BOSS een uitgebreide collectie jassen voor heren. Zo biedt de collectie zakelijke jassen met een sportieve uitstraling van BOSS, en casual trenchcoats en lichtgewichts jacks van HUGO. Blauwe, groene en zwarte kleuren maken het mogelijk om elke man te stijlen in een exemplaar van het modemerk.

HUGO & BOSS herenjassen BIJ DEBIJENKORF

Herenjassen van HUGO & BOSS zijn ontworpen voor mannen die mode op een individuele manier voor zichzelf invullen. Om deze reden zijn sportieve, casual en zakelijke jassen voor heren van HUGO & BOSS te vinden bij de Bijenkorf. Zo draagt de ene een elegante trenchcoat in de winter en de ander een van de sportieve bomberjacks als luchtige zomerjas.

HERENJASSEN VAN HUGO, BOSS, EN BOSS ORANGE VOOR ELKE STIJL EN GELEGENHEID

HUGO is een progressieve herenlijn waarbij casual jassen voor alledaags gebruik centraal staan. Hierbij zijn katoenen trenchcoats en lichtgewichte jacks van polyamide te vinden. BOSS ontwerpt moderne mode waarbij zakelijke, casual en sportieve uitstralingen met elkaar worden gecombineerd. BOSS Orange is daarentegen urban, onbezorgd en staat voor een sterke individualiteit. Deze lijn bevat onder andere zeer stoere leren jassen, waaronder ook strakke bikerjacks. Door een variatie aan kleuren, waaronder de vele zwarte en blauwe herenjassen van HUGO & BOSS, shopt elke man een passend model uit de herencollectie.