Levi's heren

Je hebt nog nooit zoveel denim gezien als in de herenmode van Levi’s. Het Amerikaanse modemerk weet jong en oud sinds 1873 te kleden. De all-American stijl zorgt ervoor dat Levi’s jou voorziet van de beste denim, trucker jackets, logo T-shirts en een iconisch assortiment jeans.

269 artikelen
  • Accessoires
  • Kleding
Filter & sorteer
269 artikelen
48 van 269 gezien

Je hebt nog nooit zoveel denim gezien als in de herenmode van Levi’s. Het Amerikaanse modemerk weet jong en oud sinds 1873 te kleden. De all-American stijl zorgt ervoor dat Levi’s jou voorziet van de beste denim, trucker jackets, logo T-shirts en een iconisch assortiment jeans.

Levi's voor heren bij de Bijenkorf

Dankzij de herenmode van Levi’s kan je jouw casual stijl een urban touch geven. Levi’s weet al sinds de achttiende eeuw een toonaangevend modemerk te zijn, waarbij het gebruik van denim - ookwel spijkerstof genoemd - de norm is. In de loop der jaren heeft Levi’s zich uiteraard mee ontwikkelt met het huidige modebeeld, waardoor jij de klassieke Amerikaanse stijl kan dragen in een modern jasje. Ontdek een eindeloos aanbod van de iconische Levi’s jeans of ga voor casual wear met de logo print T-shirts en truien van Levi’s voor heren.

Geen denim zonder Levi’s jeans

De spijkerbroeken die we vandaag de dag kennen in het modebeeld, hebben we te danken aan Levi’s. Levi Strauss, oprichter van het modemerk, kreeg in 1873 een patent op de ontwikkeling van een werkbroek voor goudzoekers, bestaande uit spijkerstof. De unieke techniek zorgde voor stevige broeken die bestand waren tegen harde ondergronden. Na geruime tijd werden de broeken niet alleen gedragen tijdens het werk, maar ook in de vrije tijd. De Levi’s jeans voor heren staat dan ook wel symbool voor de Amerikaanse cultuur zowel in eigen- als buitenland.

Levi’s Amerikaanse herenmode

De Bijenkorf heeft een enorm assortiment van het Amerikaanse modemerk. Heren kunnen zich daardoor helemaal uitleven en volledig gekleed gaan in een outfit van Levi’s. Zo zijn er een groot aantal Levi’s polo’s en T-shirts voor heren te vinden, waaronder met het iconische logo print. Voor de meer urban stijlen kan je bij de stoere Levi’s overhemden voor heren terecht. Natuurlijk blijft het gebruik van spijkerstof wel echt hét materiaal waar je het beste Levi’s voor kan kiezen. Neem dan ook zeker een kijkje in de collectie Levi’s jassen voor heren om spijkerjassen in vele kleuren te ontdekken.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl