Pyjamas en loungewear voor heren

Een goede nachtrust is belangrijk. De stoffen zijn comfortabel en heerlijk zacht. De pyjama & loungewear-collectie bestaat uit effen kleuren, prints en uitstekende kwaliteit.

81 artikelen
  • Pyjamasets
  • Loungewear
  • Pyjamabroeken
  • Pyjamatops
Filter & sorteer
81 artikelen
48 van 81 gezien

Een goede nachtrust is belangrijk. De stoffen zijn comfortabel en heerlijk zacht. De pyjama & loungewear-collectie bestaat uit effen kleuren, prints en uitstekende kwaliteit.

Pyjama's en loungewear voor heren bij de Bijenkorf

Slapen wordt nog fijner door de uiterst comfortabele collectie van pyjamas en loungewear voor heren. Daarbij is het heerlijk om pyjama te dragen wanneer je niet de deur uit hoeft en kan genieten van een vrije dag. Of wat te denken van een zachte badjas na een verzorgende douche? Laat je inspireren door het verrassende assortiment.

Kies jij voor de comfortabele loungewear of een tweedelig pyjama?

Loungewear en pyjama’s van de Bijenkorf bestaan uit diverse items waarbij kwaliteit te alle tijden hoog in het vaandel staat. Zo zijn in de online wereld tweedelige pyjamasets te vinden van onder andere Schiesser en HUGO BOSS. Als je het liever luchtig houdt, dan zijn er ook losse pyjamabroeken, pyjamashorts, pyjamavesten en T-shirts voor het slapen verkrijgbaar. De een slaapt immers liever in een broek en de ander in een shirt.

Zachte stoffen en fijne kleuren om heerlijk te genieten

Door de materialen als katoen, sweatstof en wol wordt je in elk model voorzien van een zachte omhelzing. Zo wordt een badjas ook na het afdrogen ideaal om te dragen. Naast het materiaal is tevens ook een breed kleurenpallet te vinden. Van blauwe pyjama’s en loungewear tot pyjamashorts met print. Bij de Bijenkorf is voor iedereen een ideale outfit te vinden voor een optimale nachtrust en relaxatie.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl