Winkels & Openingstijden
Klantenservice

HUGO & BOSS polo's & T-shirts

De polo’s en T-shirts van HUGO & BOSS zijn essentiële basics in de gaderobe van iedere man. Ga voor elegante polo’s en T-shirts van BOSS vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit, of kies voor de casual stukken van HUGO met een modieuze uitstraling. Bij de Bijenkorf vind je HUGO & BOSS T-shirts en polo’s in onder meer zwart, wit, groen en blauw.

HUGO & BOSS POLO’S & T-SHIRTS BIJ DE BIJENKORF

Zowel de polo’s als de t-shirts van HUGO & BOSS zijn voorzien van een stijlvol, elegant ontwerp. In het assortiment van de Bijenkorf vind je polo’s in verschillende klassieke kleuren zoals zwart en wit, maar ook in groen en blauw. De T-shirts van HUGO & BOSS zijn voorzien van een modern design.

STIJLVOLLE HUGO & BOSS POLO’S ALS CLASSIC IN JE KLEDINGKAST

De polo’s van HUGO & BOSS bieden stijl en comfort. HUGO & BOSS ontwerpt de polo’s tot maat XXXL. Kenmerkend aan de polo’s van HUGO is de casual-chic stijl en de hoogwaardige kwaliteit. De meeste polo’s zijn vervaardigd van katoen perkal wat luchtig en comfortabel aanvoelt. BOSS heeft polo’s met verschillende details. Zo kun je kiezen voor een blauwe polo van BOSS met een wit of rood board. De zwarte polo’s van HUGO & BOSS zijn ontworpen in unikleur of dessin. Prints van strepen en grafische dessins geven de polo’s een verrassende twist. Deze prints komen ook terug in de groene polo’s van HUGO & BOSS. Kies voor een polo in een groentint die past bij jouw stijl: zeegroen, legergroen of donkergroen.